Dit zijn de sneakers waar je spontaan verliefd op wordt

outfit in Milaan

Verliefd op deze sneakers

Yes you’re right; voor de tweede keer in een week zie je een outfit van mij met Puma sneakers. Vandaag een outfit die ik droeg tijdens onze trip in het zonnige Milaan.
Word jij ook niet spontaan verliefd op deze Puma’tjes? De combinatie van de kleur, het materiaal en de satijnen veters <3 Love it!
Doordat het model redelijk grof is zou je in eerste instantie wellicht denken dat ze dan ook groot lijken aan je voeten. Maar dat valt alles mee.
Dit heeft vooral te maken met de grote veters die zorgen voor de “afleiding”. Maar ook de afstand tussen de voorkant van de neus en de veters is een belangrijk punt wanneer je liever niet wilt dat je schoenen groot lijken.

Not too big

Bij het kopen van nieuwe schoenen is dit één van de eerste dingen waarop ik let. Omdat dit ervoor kan zorgen dat een schoen kleiner of juist groter lijkt. Wanneer de afstand van de voorkant van de neus van de schoen tot aan de veters relatief kort is, zorgt dit ervoor dat de schoenen minder groot lijken. Hoe groter de afstand hoe groter de schoen lijkt (dan krijg je meer een kano-effect ;))

Styling

In deze outfit draag ik de pastel roze sneakers van Puma met mijn favorite little black dress (deze is echt altijd goed!), samen met een schoudertasje met bloemenprint. Hoe leuk is de combi van het roze in de tas met de schoenen?
Ik vind dit vooral een fijne outfit doordat hij super comfortabel is maar er toch trendy uit ziet. En doordat de kleuren heel mooi matchen bij elkaar.
De zacht suède sneakers en het bloemenmotiefje maken het zwarte jurkje ook wat minder hard. Hierdoor kun je hem ook goed dragen op een zonnige of warme dag. Dit is nu zo’n kledingstuk die je het hele jaar door kunt dragen.

Just play with contrasts!

Liefs, Chris

 

zwart jurkje roze sneakers

outfit

puma heart satin sneakers

outfit met puma sneakers

 

 

LOOK VAN VANDAAG:

Little black dress – The Cherry Picker
Sneakers – Puma Suede Heart
Tas – Mango