Season Essentials

THANKS VOOR DE SUPPORT

Een maand geleden was de laatste post die ik plaatste. In de dagen en weken erna heb ik vooral nagedacht of en hoe ik door wilde gaan met Styled by Chris.
Stoppen was voor mij eigenlijk nooit een optie, ik bedoel Styled by Chris is inmiddels een deel van mij geworden. Een dagboekje met persoonlijke verhalen, anekdotes en outfits die ik door de jaren heen heb gedragen.
Maar Styled by Chris is soms ook een obstakel. Er zitten immers maar 24 uur in een dag en deze kun je slechts een keer besteden. En omdat ik de dingen die ik doe graag goed wil doen, kreeg ik mijn blog maar niet op de rit.
Vele beloftes over het aantal blogs en outfits per week verder moet ik eerlijk bekennen dat dit mij gewoon niet is gelukt. Omdat er niet altijd verdiensten uit Styled by Chris komen, gaan de betaalde opdrachten voor. Want ja, er moeten nu eenmaal wel keiharde centen worden verdiend.

De afgelopen maand heb ik me hier dan ook vol op gericht. En eerlijk is eerlijk; het was ook best even lekker om niets te “moeten” schrijven of plaatsen als ik daar geen zin in had.

Maar na een aantal weken geen nieuwe blogs meer, kreeg ik steeds meer vragen, berichtjes en dm’s over wanneer er weer een nieuwe blog zou komen. Dat heeft me nog meer aan het denken gezet welke kant ik nu op wil met Styled by Chris.
Thanks voor jullie feedback en thanks dat jullie me na al die jaren nog steeds volgen. En, nog belangrijker, dat je het ook nog steeds leuk vindt om te lezen!

NIEUWE FASE

Alles bij elkaar heeft me doen besluiten dat ik nog niet klaar ben met Styled by Chris. Het was een tijdelijke staking en stilzwijgen en deze tijd heeft me de mogelijkheid gegeven om eens goed na te denken over wat en hoe ik het wil.
As we speak plaats ik dan ook weer mijn allereerste blog sinds tijden met een gloednieuwe outfit. Want die tijd van stilzwijgen betekent niet dat er niet werd geshopt haha.

Ik beloof je bij deze dat ik ervoor ga zorgen dat er weer met regelmaat content op mijn blog komt. Hoe vaak dit is ga ik niet beloven. Dit gezien eerdere beloftes die ik niet na heb kunnen komen.
Vaak is het wel zo dat wanneer er geen of minder druk achter staat, dingen ook wat makkelijker en meer vanzelf lijken te gaan. Hopefully is dat in het geval van Styled by Chris ook zo.

OUTFIT OF THE DAY

Vandaag dus een nieuwe outfit met meteen allemaal season essentials die tevens op mijn wishlist stonden:

EEN OVERSIZED DENIM JACK
Check, laatst gescoord bij Bershka. Top wassing en heerlijke fit.

STRAIGHT LEG JEANS
Check, van Levi’s. Ook een van de beste jeans die ik in mijn garderobe heb, want deze zit te lekker en wil je nooit meer uit. De hoge waist zorgt voor een slanke taille en lange benen. 

KLEURRIJKE SNEAKERS
Check. Ook een musthave dit seizoen. Een kleurrijke schoen geeft je meteen een vrolijk gevoel. Het gevoel van de lente en de zomer en het gevoel wat je hebt wanneer je voor het eerst een nieuwe kledingstuk aan hebt.

 

En natuurlijk ben ik nog altijd benieuwd wat je van mijn looks vindt en of dit iets is dat je zelf ook zou dragen. Misschien wel op een andere manier. Dit mag je me altijd laten weten! Kan onder een blog (comment), via e-mail of via Instagram.

Nogmaals thanks voor alle support en tot snel weer op de blog of via insta :))

Veel liefs!
Chris

 

 

OUTFIT

Denim jack – Bershka (via Zalando)
Ribcage jeans – Levi’s (via Zalando)
Tas – Marc Jacobs
Sneakers – Mace (via Van den Assem)

 

 

5 Comments

  • Hi Chris, leuk om weer een blog te lezen! Ik snap het probleem, maar hoop dat je toch doorgaat met schrijven, ook al is het maar af en toe ? Uiteraard moet je doen wat goed voelt voor jou. Liefs, Karin

  • Hi Chris!
    Heerlijk om weer een stuk van je te lezen, wat schrijf je toch leuk!!
    Ik hoop dat je er met onwijs veel plezier aan blijft werken en dat het niet als verplichting voor je voelt!
    Mega trots op jou!
    Liefs Dayenne

Comments are closed.