Style Advice | Leather joggers

Leather-joggers-6

Dat leer helemaal in is dat weten we inmiddels wel. Maar wat vind je van de leren jogging broek?! Echt super hip en trendy! En wat je misschien niet direct zult verwachten; on-ge-lo-fe-lijk veelzijdig. Dus vaak dragen maar wel steeds een andere outfit!
Ik heb zelf ook al een leren jogging broek in bezit. Ondanks ik zwanger ben blijf ik toch mijn favoriete items aanschaffen :)). Deze broek heeft een lage taille en een elastieken band, voor mij nu dus ideaal. Mijn favoriete combinatie? Met heels of suede enkellaarsjes (maar zoals je op deze foto’s ziet kan je hem ook heel goed met sneakers, stoere boots en wedges combineren), een mooie blouse of knit en een grote shopper. 
Een voordeel van deze broek vind ik de pasvorm; door het elastiek en de wijdere fit blijft hij de hele dag op zijn plek zitten (leren broeken hebben namelijk nog weleens de neiging om af te gaan zakken). Ruil je enkellaarsjes of sneakers om voor heels, pak je clutch en doe een mooie statement ketting om…direct klaar voor een avond uit!

Lots of love,

-♥-
Chris

Leather-joggers-7

Leather-joggers-8

Leather-joggers-5

Leather-joggers-4

Leather-joggers-9

Leather-joggers-1

Leather-joggers-2

Leather-joggers-3