Mijn voorjaarslook

Voorjaarslook-1

 

Op het moment dat ik dit schrijf kijk ik naar buiten en zie ik vooral regen en een grauwe lucht. De voorspellingen voor aankomende dagen zijn ook niet al te best te noemen. Niet bepaald voorjaar als je het mij vraagt. Ik geniet dan ook nog even van de eerste échte voorjaarsdag die we gisteren hebben gehad. En deze voorjaarslook past compleet in dat plaatje.

Comfortabele items, luchtige stoffen en lichte kleuren. De zomerse armbanden maken mijn voorjaarslook compleet. Ik vind ze tof bijelkaar aan één arm maar een aantal zijn ook goed los te combineren met bijvoorbeeld een horloge.
Laatst schreef ik al een stukje over de webshop ‘t Juffie in de Spotted by Chris. ‘t Juffie heeft een grote collectie Camps&Camps sieraden (mocht je het nog niet kennen, check it out!). Naast dit merk vind je hier ook BIBA en Camee. 

De sneakers zijn trouwens my new best friend. Tot een aantal weken terug zwoer ik met de hand op mijn hart dat ik nooooooit Stan Smith’s zou gaan dragen. Dit simpelweg omdat ie-der-een er al op loopt.
Maar goed nu heb ik ze toch aan mijn voeten…Excuus hiervoor is dat ze helemaal wit zijn en dat ze nu eenmaal heel goed combineren met alle outfits.
Zo gek zijn ze dus nog niet, al die mensen die me voor zijn gegaan. Tja, soms ben ik ook maar een schaap die over de dam gaat wanneer honderden mij voor zijn geweest ;))

Fijne maandag!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Voorjaarslook-2

Voorjaarslook-7

Voorjaarslook-5

Voorjaarslook-3

Voorjaarslook-6

 

Voorjaarslook-4

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Bikerjack – ONLY
Boyfriend jeans – BY-BAR
Top – Warehouse
Sneakers – Adidas x Stan Smith
Armbanden – Camps&Camps / BIBA