A touch of glamour

 

‘Glamour’
1) Betoverend uiterlijk 2) Glitter 3) Overdadige versiering 4) Praal 5) Schone schijn

GLAMOUR

Glamour zit ‘m niet altijd in een gehele outfit. Het zit vooral in je uitstraling maar kun je wel versterken door één of meerdere details in je look. Vandaag draag ik een outfit die voor mij perfect gedragen kan worden tijdens de kerstdagen bij familie en schoonfamilie thuis. Super comfortabel maar met een paar details die de outfit net die touch of glamour geven voor de feestdagen.

Zo draag ik een pantalon met subtiele glans en print die je heel feestelijk kunt dragen met een lurex top of blouse en pumps. Vandaag draag ik hem op mijn manier namelijk met een soepelvallende blouse en een leren jasje. Dat contrast tussen stoer en vrouwelijk is voor mij altijd uitgangspunt nummer 1 wanneer ik een outfit samenstel.

Het mooiste detail van mijn outfit is mijn tas; deze crossbody van Calvin Klein. Hij heeft precies die twee elementen die ik zo belangrijk vind in een outfit. De vorm maakt hem vrouwelijk en het leer en de koperen details geven hem tegelijkertijd een stoere uitstraling. Hij past dan ook perfect bij deze outfit en tijdens de “casual” kerstdagen. Zo voel ik me op mijn best en is dat niet het allerbelangrijkste tijdens deze gezellige en knusse dagen van het jaar?

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Saddle bag – Calvin Klein (via The Bag Store)
Pantalon – 10Feet
Blouse – The Cherry Picker
Leren jasje – Pepe Jeans (soortgelijk hier)