Andere manier van styling

The-other-way-of-styling-2

Je herkent het vast wel; online vindt je een ge-wel-dig jurkje. Perfecte fit, lengte, kleur en helemaal jouw stijl. Alleen….dit jurkje leent zich uitstekend voor het dragen van pumps of laarsjes. Maar sneakers….daar ben je op dat moment nog niet zo zeker van.
Wel ja, hup het jurkje in het winkelmandje en we’ll see.

Na het bezorgen van het pakketje ben je nog steeds benieuwd of je dit kledingstuk wel kunt dragen met je favoriete schoeisel en begint na het uitpakken de twijfel echt toe te slaan. “Hij is wel een tikkie chique hoor” zeggen mijn gedachten. Maar goed toch maar even proberen dan.

Nadat ik het jurkje én de sneakers eenmaal heb aangetrokken en mezelf in de spiegel bekijk vind ik dit helemaal zo slecht nog niet. Sterker nog, het is helemaal mijn ding! Vrouwelijk en toch stoer. Trendy en tegelijkertijd tijdloos.

Wat een verademing kan het zijn om even uit je comfortzone te stappen en te zien dat je hele leuke (andere) looks kunt samenstellen die op het eerste gezicht alleen te combineren zijn met bepaalde items maar voor een verassend effect kunnen zorgen met je eigen favorieten.

Helemaal happy met mijn jurk en m’n nieuwe outfit <3

Ben benieuwd wat je ervan vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

The-other-way-of-styling-9

The-other-way-of-styling-8

The-other-way-of-styling-5

The-other-way-of-styling-4

The-other-way-of-styling-10

The-other-way-of-styling-7

The-other-way-of-styling-8

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Jurk – Closet (via Lyst.com)
Sneakers – Adidas Superstar
Crossbody – Rebecca Minkoff (in blauw hier)