Back to Black

Back-to-black-3

 

Vandaag ga ik terug naar de basis met deze black essentials. Ik draag nieuwe items welke ik je ook liet zien in mijn laatste vlog; een verwassen skinny jeans met een basic knit, laarsjes van Shabbies en een leren jasje waar ik bijna in woon.
Gisteren kreeg ik nog de opmerking; “zal je je jas niet eens uit doen?” “Ehm nee, ik draag deze ook graag binnen”, zei ik vastberaden.
Voor mij staat een leren jasje gelijk aan een blazer, alleen heeft hij een veel hoger fashion gehalte dan een blazer en is hij een stuk stoerder.  Misschien is dat laatste voor mij wel de reden dat er geen blazers hangen in mijn kast.

Bij een zwarte of donkergrijze jeans horen zwarte en grijze items, vind ik. Je krijgt dan een hele toffe combinatie en je look ziet er compleet anders uit dan wanneer je dezelfde jeans draagt met items in een andere kleur.

Dat is de kracht van kleur. Niet alleen wat het doet met je uitstraling (zoals zwart mij wat strenger maakt en grijs mij wat zachter) maar ook met je persoonlijkheid. Zwarte en grijze items zijn voor mij de meest stoere kleuren en geven je een krachtige en tomboy look. Love it!

Liefs,
-♥-
Chris

 

Back-to-black-1

Back-to-black-4

Back-to-black-2

SHOP MIJN LOOK:

Skinny jeans – G-sus
Zwarte knit – Bershka
Boots – Shabbies Amsterdam
Leren jasje – Pepe Jeans (vergelijkbaar)

3 Comments

Comments are closed.