Rock it girl

Rock outfit

 

Welcome back op mijn blog met compleet nieuwe look!

Na 2 jaar Styled by Chris vond ik het wel eens tijd voor wat vernieuwing. Vanaf nu is dit dan ook de nieuwe look & feel van Styled by Chris.
Met meer tips & tricks en meer fashion inspiratie. Ik ga je ook meer laten zien van mijn leven als stylist, blogger en als moeder van mijn peuter pubertje Milan.

De reden voor de “switch” is dat ik nu eenmaal super blij word van vrouwen die na een paar simpele styling tips & tricks zoveel meer stralen en meer zelfvertrouwen hebben. En ik vind het heerlijk om style advies te mogen geven. Mode trends komen en gaan maar style is iets dat nooit weg zal gaan. In mijn ogen is dit het allerbelangrijkste aan mode en het enige waar je je écht aan vast moet houden.

Natuurlijk kun je weleens out of the box gaan met een compleet nieuwe of andere outfit. Het is vooral ontzettend leuk om de reacties te zien en horen die hierop volgen.
Neem dit bikerjack; love it or hate it material. De één vindt het geweldig en de ander afschuwelijk. Het is niet iets dat je me iedere dag ziet dragen en ik krijg er dan ook veel reacties op. Vooral leuke uiteraard, want ongevraagd je ongezouten mening geven over iets dat je minder mooi vindt is niet zo netjes (en toch gebeurt het genoeg, geloof me ;))

Hét bikerjack

Vandaag combineer ik het ge-wel-di-ge jack (althans dit vind ik ervan) met een high waisted destroyed jeans (was ook even wennen haha) en een kanten top. Juist door de combinatie met de stoere items zoals de jeans, het jack en de boots wordt de outfit helemaal mij.

Citytrip Berlijn

Aankomend weekend ben ik in Berlijn en gaat dit jasje zeker mee in mijn koffer. Samen met mijn beste vriendin een stedentrip naar deze (van horen zeggen) fantastische stad. Met als kers op de taart het aanmoedigen van mijn man voor zijn eerste marathon in zijn leven! Nu al ben ik zo trots als een pauw. Na een jaar lang trainen, bloed, zweet en tranen is het dan eindelijk zover. Schat mocht je dit lezen (normaal gesproken is hij meer geïnteresseerd in mijn foto’s dan in mijn teksten ;)) good luck! Het gaat je lukken en ik ben onwijs trots op je!!

En op jullie ben ik ook trots mijn trouwe en lieve lezers! Bedankt voor al twee jaar vertrouwen, liefde en medeleven. Elke dag is het weer een feestje om bezig te zijn met hetgeen dat ik het aller liefste doe; mode & schrijven.
Ik hoop op nog heel veel jaren blog-happiness en dat ik jullie mag blijven inspireren met steeds weer nieuwe en leuke content waar je wat aan hebt én blij van wordt!

Liefs, Chris

 

Bikerjack met bloemen

Rock girl

Signature look

 

STYLE VAN VANDAAG:

Bikerjack – Mango
Top & high waisted jeans – H&M
Boots – Sacha
Bag – The Cherry Picker

 

 

 

 

2 Comments

 • Ooh Chris, je ziet er fantastisch uit! Wat een mooi jack (is ie nog verkrijgbaar bij Mango??) en superleuk gecombineerd met dat mooie bloesje. Jaja, wennen he zo’n high waisted jeans. Heb er ook 1 in de kast hangen , maar draag deze te weinig… vraag me niet waarom ?

  Mooie site is het geworden!

  Liefs,
  Marjolijn.

  • Hi Marjolein!

   Dank je wel! Het jack heb ik een tijdje geleden gescoord en is misschien nog verkrijgbaar in de sale maar online niet meer helaas…Ja is zeker even wennen, maar vind het wel heel leuk. Misschien dat jij hem binnenkort ook weer eens aan doet 🙂

   Thanks voor je leuke en lieve comment!

   Liefs, Chris

Comments are closed.