Black & Blue

Black-and-blue-7

Op een blauwe maandag zat ik achter mijn laptop en schreef ik mijn allereerste post. Dit is inmiddels alweer 3 jaar geleden. De tijd mag dan misschien voorbij gevlogen lijken, het waren bomvolle jaren (letterlijk en figuurlijk) waarbij ik stopte met mijn baan als accountmanager bij een bank, mezelf inschreef bij de Kamer van Koophandel, de eerste opdrachten binnenkwamen, Milan werd geboren, ik ten huwelijk werd gevraagd, er nieuwe vriendschappen werden gesloten en er een heel veel mooie herinneringen werden opgebouwd.

Af en toe moet ik denken aan de tijd hoe het allemaal begon en besef ik dat ik destijds de allerbeste keuze ooit heb gemaakt. Namelijk ergens mee stoppen waar je geen plezier meer aan beleefd en je hart gaan volgen.
Velen gingen mij voor en inmiddels ben ik misschien ook wel een beetje een inspiratiebron voor anderen geworden. Dat zou ik mooi vinden want dat betekent dat mijn blog naast fashion ook echt inhoud heeft.

Om maar een beetje in de trend te blijven van de so called ‘blue Monday’ draag ik vandaag een outfit met blauw in de hoofdrol. Blauw gaan we dit seizoen (naast groen) heel veel zien. Ik ben er blij mee want deze kleur is heel easy in de combinaties van outfits en staat altijd goed. Mocht de zomer toch nog denken “ik kom ook even in Nederland” dan zou ik dit donkerblauwe jurkje dragen met blote benen.
Vandaag is het wederom een dag die om meer kleding vraagt. Ik draag dit fijne jurkje dan ook op een legging met glans (euh nee, geen glanslegging zoals ze in Rotterdam zouden zeggen ;)), een paar veterlaarsjes en een oversized denim jack.
Dit is zo’n gevalletje je houd ervan of je vindt het helemaal niks. Mocht je het wel leuk vinden dan komt dat mooi uit, dit najaar staat namelijk vol met oversized mode!

Happy Monday for you :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

Black-and-blue-6

Black-and-blue-2

Black-and-blue-3

Black-and-blue-8

Black-and-blue-5

Black-and-blue-9

 

SHOP MIJN LOOK:

Blauw jurkje – Maison Scotch (via Jeroen Beekman)
Denim jack – Zara
Legging – Sparkz
Boots – Shabbies Amsterdam
Crossbody – Supertrash

 

 

 

 

Bewaren