In de chill modus

 

Afgelopen weekend was ik voor het eerst in weken, wat zeg ik máánden, een heel weekend vrij. Vrij van werk en even vrij als moeder.
Milan was twee nachtjes logeren bij zijn opa en oma en mijn agenda was helemaal leeg (kun je het geloven?!). Ik kan iedere moeder (en vader) aanraden dit eens in de zoveel tijd te doen.

Want zo leuk als Milan het had bij opa en oma, zo leuk was dit weekend voor mij. Zo zat ik vrijdagavond in mijn favoriete tapasbar van Amsterdam en stond ik de avond erop bij het allereerste strandfeestje van dit jaar in Bloemendaal. Quality time is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor jezelf maar ook samen met je partner en vrienden en familie. Even je hoofd leeg maken, lol maken en genieten van alles waar je zin in hebt om te doen.

Voordat Sander en ik naar Amsterdam gingen zijn we nog even bij ons nieuwe huis gaan kijken. En het begint al op een echt huis te lijken nu. Al duurt het nog wel even voordat we er écht van kunnen gaan genieten. Ik hoop dat ik de kerstboom dit jaar in ons nieuwe stulpje op kan zetten :))

Onderweg van Rotterdam zuid naar noord kwamen we dit mooie pand tegen wat zich perfect leent voor de outfit die ik vandaag draag.
Deze jurk van Black Swan (check de Friday’s Favorites van vorige week) heeft een fijn zomers printje. Top dus voor zo’n zonnig lente weekend! 
Ik vind de mix tussen vrouwelijk en stoer van dit jurkje heel cool. En zeg eerlijk; zo’n toffe jurk heeft eigenlijk niet veel meer nodig dan een aantal goede basis items. Een bikerjack en een paar hippe Vans maken deze comfortabele look compleet.

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Jurk – Black Swan Fashion
Bikerjack – The Cherry Picker
Sneakers – Vans
Zonnebril – Prada
Tas – Rebecca Minkoff (vergelijkbaar hier)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Comments are closed.