Bloemen jurken & bikerjacks

Christel draagt een bloemenjurk, bikerboots en leren jack

IT’S TIME FOR SPRING

Yes! Het is officieel zover; lente! Ondanks dat de temperaturen ons een beetje in de steek laten ga ik toch gewoon voor een lenteproof outfitje vandaag.

Heb je vorig jaar al een bloemenjurk gescoord? Dan mag je hem dit voorjaar weer tevoorschijn halen want bloemen zijn opnieuw een grote trend.
Het mag ook vooral veel zijn dit seizoen. Veel kleur, veel prints en veel bloemen.

KOU EN WARME PASHOKJES

Ik weet me nog goed het moment te herinneren dat ik deze jurk kocht. Het was voordat we gingen verhuizen en we een weekje verbleven in het vakantiehuisje van mijn ouders vlakbij Breda. Huis nog niet af en geen dak boven ons hoofd, beetje dat principe.

Het was november en ijs-koud (maar echt). We bleven een week, maar ik had genoeg kleding mee om de hele zomer te overbruggen.
Fijn dat mijn ouders een grote kast hebben met kledinghangers, scheelt een hoop ellende ‘s ochtends bij het “wat zal ik vandaag weer eens aantrekken”.

Echter was ik één kledingstuk vergeten, een essentiële. Eentje die ik wel heel-erg-hard-nodig-had die week zeg maar. En dat was mijn winterjas.
Dus ik de auto in naar Breda, de Zara in, op zoek naar een betaalbare winterjas. Jas gevonden, check, en ook nog even bij de nieuwe collectie kijken. Tja daar ga je dan. Sta je in de winter, met vrieskou buiten, in een té warm pashokje een zomerjurk te passen.
Die hitte in het pashokje kwam hierbij wel goed van pas, dat begrijp je.

Maar goed, eindstand; een dikke winterjas én een bloemenjurk gescoord. Vanaf november hangt ‘ie al in de kast en nu mocht hij er dan eindelijk uit komen (die jurk dan hè ;))

Nog wel een beetje te koud dus, maar ja wel een leuke outfit voor de donderdag dus daar doen we het gewoon voor.

LOOK OF THE DAY

Persoonlijk vind ik een bloemenjurk echt té cool. Mits hij op de juiste manier is gestyled. Bikerjack en boots zijn hierbij onmisbaar. Op hele warme dagen vind ik boots wel een beetje te warm (ik krijg snel hele warme, lees: opgezette, voeten) dus dan zou ik hier liever een toffe sneaker onder dragen. En niet de “dad” sneaker hoor ladies, alsjeblieft.
Met een sneaker wordt de look wat meer sporty. Haren in een knot en klaar ben je.

Nu alleen die benen nog een beetje “tannen”……

Liefs, Chris

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Bloemen jurk – Zara
Scorpion boots – NIKKIE
Bikerjack – No brand

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.