Bloemen trend

 

Waarschijnlijk weet je al wel dat bloemen dé grote trend zijn van komend voorjaar, tenzij je nooit een modeblad leest of speurt op het internet naar de nieuwste modetrends natuurlijk.
En mocht je nu denken “bloemen zijn niks voor mij”….think again. Want er is echt voor iedere vrouw een bloemenprint die bij haar past. Kleine bloemen, grote bloemen, heel veel bloemen of juist één bloem als eyecatcher. In primaire kleuren maar ook in pastels.

Ik ontdekte dat de overall bloemenprint heel goed werkt voor mij. Vrolijk, uitgesproken en opvallend zoals met deze blouse. Het idee was om mijn jasje voor de foto ook nog even uit te doen maar met 7 graden en een fikse wind leek me dit en moment supreme toch niet zo’n top idee. Afgelopen week droeg ik hem ook tijdens het inkopen doen voor The Cherry Picker in Parijs en ondanks het vroege opstaan op de 1e dag had ik hier opvallend weinig last van. Ik denk mede door de vrolijke print van mijn blouse :)) (wat kleding toch wel allemaal niet kan doen).
Deze blouse is straks ook leuk tijdens het voorjaar op een 3/4 pantalon of een denim short. Maar nu nog even op een warme jeans met winterse boots.

En over bloemen gesproken…vandaag vier ik carnaval in Maastricht. De dag waarop iedereen zijn meest uitgesproken en gekke outfit aan kan zonder dat iemand hierover oordeelt. Ik zeg proost en let’s celebrate life!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Blouse met bloemenprint – H&M trend
Jeans – G-Star Raw (vergelijkbaar hier)
Leren jack – Pepe Jeans
Boots – Shabbies Amsterdam
Tas – Rebecca Minkoff (hier in grijs)

 

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.