Blouses met ruches

KLAAR VOOR EEN NIEUW MODESEIZOEN?

Ondanks dat het behoorlijk koud is buiten merk ik toch dat we langzaam aan naar het voorjaar gaan. De dagen worden langer en er is meer zon. Ik vind het voorjaar niet alleen fijn vanwege het weer en de langere dagen maar ook omdat er ons weer een nieuw modeseizoen te wachten staat.
Na het lezen van een modemagazine (of vijf) ben ik inmiddels volledig op de hoogte van alle nieuwe trends en items die we gaan zien komend seizoen. En ik kan je zeggen; ik kan niet wachten! Vrolijke prints en kleuren komen je tegemoet en er kan nóg meer dan voorgaande jaren.

RUCHES

Frutsels en versiersels zijn in huis niet zo mijn ding maar in kleding vind ik het wel weer heel leuk. Steentjes, borduursels, prints en ruches. Ik word hier helemaal blij van.
Vandaag draag ik een blouse met ruches en steentjes. En ondanks mijn bad hair day (wat voor een groot gedeelte aan mij ligt omdat ik gewoon niet zo’n zin had in wassen en föhnen vandaag), voel ik me hier helemaal happy in.
En waarom niet je leukste blouse bewaren voor de zondag waarop je niets hoeft? Juist op deze dagen is het leuk om een feestje te maken van je outfit!

BRRRR…

In eerste instantie was mijn idee om de blouse te combineren met deze boyfriend jeans, een paar hakken en een blote enkel.
In the end werden het toch sokken en sneakers. Want even serieus, ben je gisteren buiten geweest? Voor mij gaat “wie mooi wil zijn moet pijn (lees: kou) lijden” niet op in deze.
Uiteindelijk kies ik dan ook voor het comfortabele van een warme sok en platte schoen. Ja het is wat minder vrouwelijk, dat klopt, maar tegelijkertijd ook wel weer heel leuk. Expect the unexpected :))

Mijn mooiste bezit wilde ook graag met mama op de foto. En daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Milan possert al als een echt fotomodel. Dat wordt nog wat…

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt! En ga jij ook nog carnavallen? Ik ben vandaag in Maastricht. Misschien kom ik je tegen en anders have fun en vier het leven!

Liefs, Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK

Blouse met ruches – River Island (in sale!)
Jeans – Levi’s 501 CT Tapered (in sale here!)
Sneakers – Adidas Originals
Tas – Rebecca Minkoff