BLUE MONDAY

marc jacobs snapshot bag

BLUE MONDAY

Laten we de week eens fris van start gaan met een lach en een nieuwe outfit. Want het mag vandaag dan wel ‘ Blue Monday’ heten, voor mij voelt deze Monday helemaal niet zo “blue”.
Het is prachtig weer, de zon schijnt en het lijkt in de verste verte niet op een deprimerende dag. Ik doe dan ook niet mee met deze onzin heb ik besloten. Wie heeft deze dag überhaupt verzonnen?!

Dus vandaag een vrolijke en relaxte dag met een outfit die daar helemaal bij past. Een beetje volgens de laatste trends, want dat vind ik dan wel weer leuk om aan mee te doen ;))

MODETREND OVERSIZED

Deze broek heb ik al bijna een jaar in mijn kast en inmiddels ook al best wat gedragen. De laatste keer dat je hem zag was in een vrij vrouwelijke look. Zo’n soort broek kan ik echt iedereen aanraden. Als je hem draagt voelt hij als een joggingbroek terwijl hij er door de print en de hoge taille tegelijkertijd fashionable uit ziet.
Normaal gesproken draag ik hem met een aangesloten top. Hierdoor heb je een mooie balans in je figuur. Want óf wijd aan de bovenkant óf wijd aan de onderkant.
Maar in deze look doe ik het lekker ‘my way’. Dus oversized broek én wijde sweater. De sweater is ook heel tof op een rok of over een jurkje. Daarvoor heb ik hem eigenlijk gekocht.
Tijdens het doorpassen trok ik deze broek er random bij aan, en ineens was een nieuwe combinatie geboren. Tip die ik je kan geven is dan ook; probeer vooral onverwachte combi’s te maken en kijk hoe leuk dat uit kan pakken. 

En om voor de nodige kleur te zorgen; de print op de sweater, de sneakers en de tas. Deze vallen nu extra op doordat de rest van de outfit een zachte tint heeft.
Het leren jasje geeft een stoere finishing touch.

Ik hou van deze outfit! Wat vind jij?

Liefs, Chris

 

oversized look

oversized outfit

baum und pferdgarten sweater

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Pantalon – Pieces (deze is vergelijkbaar)
Sweater – Baum und Pferdgarten
Sneakers – Puma RS-O (deze zijn vergelijkbaar)
Jasje – Zara
Tas – Marc Jacobs Snapshot bag