Back on the radar

 

Hi! Ik ben eindelijk weer terug van een lange stilte van in totaal een week op mijn blog. Zoals velen met mij had de griep me geteisterd en kon ik niet meer dan eraan toegeven en lekker onder de wol kruipen.
Alle afspraken en leuke dingen heb ik van de agenda moeten schrappen en zowel outfit foto’s als blogs zijn blijven liggen. En wat betreft de foto’s is dat misschien maar beter ook want als je ziek bent zie je er niet op je allerbest uit kan ik je zeggen.

Omdat ik niet langer de leegte van posts op mijn blog kon aanzien besloot ik gisteravond laat nog deze post te schrijven. Mét outfit foto’s gemaakt afgelopen vrijdag in Amsterdam.
Enigszins opgeknapt en letterlijk in een nieuw jasje gestoken; deze bomber van Alpha Industries scoorde ik nog even snel voor de helft in de sale (altijd fijn).

Dit weekend was ik eindelijk in staat om weer wat te gaan doen en ook wat quality time door te brengen met Sander terwijl Milan een paar nachtjes logeren was bij opa en oma. Vrijdag dus in Amsterdam, wat shoppen en gezellig bij vrienden eten.
Zaterdag opnieuw richting de hoofdstad voor een super leuke fashion party. Mocht je benieuwd zijn wat dit inhoud en vind je het leuk als we ook een keer bij jou langskomen, check dan even www.thecherrypicker.nl

Deze week hoop ik de griep volledig achter me te hebben gelaten en zal ik je geen blogs meer onthouden. I’m back on the radar!

Fijne maandag!

Liefs,

Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Bomberjack – Alpha Industries
Jeans – Gsus
Sneakers – Vans
Tas – Rebecca Minkoff

 

1 Comment

Comments are closed.