Boyfriend jeans en Bikerboots

 

Zijn we vandaag alweer aangekomen bij de tweede dag van de week (de tijd vliegt, écht). Hoe was je weekend? Genoten van het zonnetje van afgelopen zondag? Met een windkracht 5 om je oren weliswaar…(maar we klagen niet…)

Tijdens deze heerlijke zonnige maar winderige dag stond ik met The Cherry Picker bij de Swan Market op de Grote Markt in Antwerpen. Leuke stad dat Antwerpen. Tijdens mijn studietijd heb ik hier nog een tijdje gewoond.
Om eerlijk te zijn vind ik België in de winter wel wat grauw en grijs. Maar zodra de zon gaat schijnen en de temperatuur een beetje aangenaam is, is het heerlijk toeven in deze stad en op de terrassen. Antwerpen is een super stad wanneer je houdt van shoppen en een beetje een bourgondiër bent. Veel draait hier namelijk om eten en drinken. Geen succes dus wanneer je net gestart bent met een streng dieet ;))

Quality Time

Ondanks de zon en de gezelligheid van de Swan Market miste ik wel een beetje mijn gezinnetje. Gelukkig had ik dit weekend ook wat quality time met mijn mannen en zijn we zaterdag een hapje gaan eten met z’n drieën in Rotterdam. Bij de Pasta Kantine (aanrader als je houdt van verse pasta en voor een leuke prijs een hapje wilt eten).
Voordat we daar aankwamen vroeg ik Sander nog een paar outfit foto’s te maken van mijn zaterdagse look. En dit is het resultaat. Midden in de stad tussen de duiven door even een paar foto’s schieten. Top idee haha, maar resultaat is leuk al zeg ik het zelf.

Outfit

Ik draag een boyfriend jeans met een hele fijne stretch van Black Swan Fashion. Ik heb een aantal items van dit merk en ik moet zeggen; het bevalt me meer dan goed. Het comfy gehalte is heel hoog en ik vind de kwaliteiten erg mooi.
Dit is de eerste keer dat ik een boyfriend jeans met grove boots samen draag. Ik spotte dit al vele maanden eerder op Pinterest en op straat maar op de een of andere manier dacht ik dat dit mij niet zou staan.
Nu ik het resultaat van de outfit zie, ben ik blij verrast.
Verder draag ik een blouse met camo print en een bikerjack. Stoer, casual en helemaal Saturday!

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Boyfriend jeans – Black Swan Fashion
Boots – Sacha
Blouse met legerprint – Topshop
Jack – Pepe Jeans
Tas – Rebecca Minkoff

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.