Casual streetwear

look-1-1

Niet zo vaak zie je me op hakken voorbij komen. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat ik hou van comfy shoes, maar ook heb ik een dusdanige lengte dat ik me echt héél erg lang voel wanneer ik op hakken loop. Met mijn 1 meter 78 word ik al snel een enorme reus met heels.

En even voor de duidelijkheid; met hakken bedoel ik dan ook écht hakken, minstens 10 centimeter wel te verstaan. Anders laat ik ze liever staan.
Een kleine hak laat mijn grote voet nog groter lijken en maakt het geheel vaak wat “tuttig”. Dit mode-motto van mij is alom bekend in mijn omgeving. Ga je voor hakken, leer er dan op lopen en ga voor minstens 10 centimeter. Just try; maak een foto van twee verschillende schoenen met verschillende hakhoogtes en je zult zien dat die van >10 je echt mooier zullen staan.

Hoewel ik dan wel niet zo vaak op hakken loop vind ik het vaak prachtig staan. Eens in de zoveel tijd waag ik mezelf er dan ook aan. Natuurlijk zijn schoenen met een hak favoriet op een feestje maar ook op een doordeweekse dag kan ik het virus ineens helemaal te pakken hebben.

Deze booties zijn dan ook wel er-rug mooi al zeg ik het zelf. In de trendkleur van het seizoen, met mooie details én de juiste hakhoogte. Je begrijpt; a match made in heaven.
Gecombineerd met een stoere jeans en wat basic stukken worden het zo dé eyecatchers van een look. En terecht, want dat verdienen ze!

Liefs,
-♥-
Chris

 

look-1-3

look-1-4

look-1-2

 

SHOP MIJN LOOK:

Booties – Lola Cruz via Van den Assem
Jeans – Zara
Jasje – Maison Scotch
Top – Warehouse
Ketting – Weekday
Clutch – ECCO (handmade!)

 

 

 

 

 

 

 

3 Comments

Comments are closed.