Crush voor Catharina Martins

 

Mijn liefde voor schoenen

Vroeger als klein meisje was ik gek van merken. In die tijd stond G-Star nog in de kinderschoenen. Ik hield vooral van O’Neill en Oxbow. Die grote oversized t-shirts die je dan droeg op een veel te grote jeans met sportschoenen. Want van sneakers was in die tijd nog niet echt sprake.
Eens per maand kreeg ik kleedgeld. En hoewel dat bedoeld zou zijn voor kleding, besteedde ik dat allemaal aan cd’s en singles. Kleding vond ik wel leuk maar twee keer per jaar kocht ik samen met mijn ouders genoeg voor het hele jaar. Tussentijds gaf ik dat beetje geld dat ik had liever uit aan muziek.

Maar wanneer er dan kleding werd gekocht ging ik nooit naar een H&M (toen nog Hennis en Maurits in de volksmond). Ik had liever minder kleding maar dan wel van een merk. Niet zozeer vanwege de kwaliteit want daar was ik op die leeftijd nog helemaal niet mee bezig. Maar vooral vanwege de uitstraling, de herkenbaarheid en het paste helemaal bij mijn stijl van toen.

Nu zoveel ouder en wijzer (wijsheid komt nu eenmaal met de jaren) ben ik merken-dingetje wel een beetje kwijt. Mij maakt het eerlijk gezegd niet veel uit of een jeans nu van G-Star is of van de markt komt. Ik kijk bij alles naar pasvorm, materialen en of het item comfortabel is. En bij goed zoeken kun je ook op de markt een jeans kopen waar je heel lang plezier van hebt.

Met schoenen is dat merken-dingetje een ander verhaal. Je weet ik ben gek van Nike en heb denk ik meer dan 15 paar Nike sneakers verzameld door de jaren heen. Daarnaast blijven merken ook bij andere schoenen dan sneakers een ding. Uit ervaring kan ik namelijk zeggen dat schoenen zonder merk of van bepaalde merken waar ik niet zo gek op ben een totaal andere uitstraling hebben. Ook zitten ze lang niet zo lekker als die van mijn favoriete merken.

Sinds mijn samenwerking met Van den Assem schoenen ontdekte ik Catharina Martins. Dit Portugese merk opgericht in 2003 heeft echt de mooiste boots en cowboylaarsjes (mocht je hiervan houden). En ze zitten ook zo comfortabel dat je ze iedere dag zou kunnen en willen dragen.

Vandaag dan ook een outfit met een nieuwe favoriet; deze stoere boots met vintage look en studs.

Ik vind ze te gek en je gaat ze vast nog veel vaker terug zien op mijn blog. Ben benieuwd wat je van mijn look van vandaag vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Boots – Catarina Martins
Jeans – Gsus (vergelijkbaar in blauw hier)
Knit – The Cherry Picker
Tas – Elvy
Jack – Pepe Jeans (vergelijkbaar hier)

 

 

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.