Chilling on Sunday

Zomers! Zara pantalon, wit shirt en sneakers en te gekke opvallende roze zonnebril

HAPPY MONDAY!

Hi! Heb je ook zo’n heerlijk weekend achter de rug? Misschien heb je wel een festivalletje gepakt, aangezien er afgelopen weekend zo’n 365 festivals naar mijn idee. 
Mijn Instagram timeline ontplofte werkelijk met foto’s van Amsterdam Open Air en Flying Dutch. Ik was dit weekend niet op een festival te vinden trouwens, al heb ik na het bekijken van alle foto’s wel zo’n gevoel ;))

Eigenlijk heb ik een vrij relaxt weekend achter de rug. Niet bomvol met allerlei verplichtingen en afspraken maar ook echt even quality time met m’n gezinnetje.
Zaterdagavond vierden we de 35e verjaardag van Sander. Gezellig in onze tuin. In de tijd dat we samen zijn, inmiddels alweer 12 jaar, heb ik nog nooit een verjaardag in onze tuin kunnen vieren. Dit was dus de eerste keer.
Heerlijk dat dat nu kan en dat je niet hoeft uit te wijken naar locaties of een park. Al kan dat ook best leuk zijn, maar makkelijk is anders.

Naast de verjaardag nog een beetje gewerkt en samen geluncht bij het nieuwe “Dudok in het Park”. Op een super mooie locatie vlakbij het centrum van Rotterdam kun je hier ontbijten, lunchen, borrelen en high tea-en. De bediening was enigszins traag (zo’n half uur op een broodje gewacht) maar ik ben nu eenmaal ongeduldig van aard :)) De plek is wel fantastisch, en het oog wil ook wat laten we maar zeggen…

OUTFIT KEUZES

Geen festival, dus weinig outfit stress zou je denken. Nu is dat gedeeltelijk waar, maar moet ik eerlijk bekennen dat ik het de laatste tijd toch behoorlijk lastig vind om steeds weer een (nieuwe) outfit samen te stellen. Dit heeft alles te maken met een

1. niet overzichtelijke garderobe

2. te weinig zomerkleding

Over dat laatste denken Sander en ik net even anders. Maar tussen jou en mij gezegd; ik heb gewoon echt niet zo heel veel zomerkleding. Dus wanneer het warm weer is (denk aan 25+ graden) heb ik outfit stress. Nu heb ik afgelopen week wel een aantal nieuwe items besteld en gaat dat nu weer een beetje goed komen.

Deze outfit is dan ook een samengestelde outfit van nieuwe en “oude” items. Met oude tussen aanhalingstekens omdat oud bij mij nooit echt oud is. Ik denk dat het item dat het langste in mijn kast ligt niet ouder is dan 4 jaar.

OOTD | de dad sneakers

Maar goed genoeg daarover…wat draag ik vandaag? Allereerst spierwitte de dad sneakers, die kun je niet missen. Het model is helemaal trendy maar niet zoals de dad-sneaker die je nu zoveel ziet. Want hoeveel meiden (en ook mannen!) hier ook mee lopen, ik kan er niet aan wennen.
Zo zag ik tijdens mijn wekelijkse ronde winkels (even kijken naar nieuwe items, collecties enz) een verkoper staan met de welbekende Balenciaga Triple S. Ik kon m’n ogen er niet vanaf houden. Hoe lelijk, en vooral WAAROM zou je willen dat je voeten 5x zo groot lijken als ze zijn?! En je daar ook nog eens een slordige 600 euries voor aftikt. Ben je niet helemaal lekker…

Ik combineer deze chunky sneakers met een wijde pantalon die ik vorig jaar kocht bij H&M. Nog niet veel gedragen (ik kocht hem in het najaar) en nu een van de toppers in mijn garderobe. Super tof in combinatie met sneakers of Vans.
Op de broek een t-shirt van Yeez Louise, die zag je laatst ook voorbij komen in deze outfit. Wat ik cool vind aan dit shirt is dat het een super vrouwelijk item, zoals een pantalon of een bloemenrok, meteen een edgy touch geeft.
De zomerse zonnebril maakt mijn look compleet.

Nu de komende outfits de rest van mijn nieuwe items showen :))

Geniet van je week!

Liefs, Chris

 

OUTFIT:

Pantalon – H&M
T-shirt – Yeez Louise
Sneakers – Nubikk
Zonnebril – Michael Kors

 

 

 

4 Comments

  • Niet alleen deze outfit vind ik top, maar gewoon je sijlkeuze. Ik zie mezelf wel in zoiets rondlopen, al te graag ook nog. Ik ben niet dol op scherpe kleuren, maar hou wel van kleurencontrast zoals jij het draagt.

    Ga zo door 😉

  • Wat een leuke broek! Toevallig heb ik ook een wijde pantalon aan vandaag, zwart met witte stippies. Erg leuk!
    Je shirt heb je goed erbij gekozen!
    Je zonnebril heb ik ook al een paar X voorbij zien komen. Topbril. Staat je goed!

    Liefs, Marjolijn

Comments are closed.