Chunky sneakers

GET CHUNKY

Zo hallo, heel veel meer chunky dan dit gaat het niet worden hoor! Deze chunky sneakers zijn zulke eyecatchers dat ik na 5 minuten buiten lopen al twee voorbijgangers op me af had gehad. “Gaaf!” en “die vallen wel op!”, zeiden ze.
Ja dacht ik, dat klopt helemaal. En vooral dat laatste vind ik leuk om te horen. Ik hou namelijk van opvallende items, items die alles eromheen in het niet kunnen laten vallen, en items die bij sommigen geliefd maar ook vaak gehaat zijn.

Opvallen dus, that’s what I like. Maar wel op mijn moment, wanneer ik er zin in heb. Dus zet mij nou niet op een podium met 300 man voor een grote speech. Laat mij maar gewoon mijn ding doen, wat vaak net even anders is dan de rest.  Vreemd, ja een beetje wel. Leuk, ja ik denk zeker wel. Want dan wordt het in ieder geval nooit saai.

Misschien is dat wel mijn grootste angst; een saai leven leiden. Ik probeer dan ook iedere nieuwe dag te starten met een positieve vibe (so please don’t kill my vibe) en een andere outfit.
Het liefst draag ik een outfit met een eyecatcher op maandag. Want waarom zou dit alleen op zaterdagavond kunnen? Het onverwachte is juist zo leuk in het leven. Deze outfit is trouwens ook lekker opvallend en net even anders.

Mijn persoonlijkheid is net als mijn outfits. Niet extravagant maar wel net even anders. En ze kunnen soms verrassend uit de hoek komen.
Deze chunky sneakers zijn daar een groot voorbeeld van! 

Happy Monday, make it one to remember!

Liefs,
Chris

 

 

OUTFIT OF THE DAY

Sneakers – Alexander Smith
Pantalon – 10Feet
Blazer – Zara
Heuptasje – Stradivarius

 

 

2 Comments

Comments are closed.