Deze klassiekers raken nooit out of style

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-4

 1) Het shirt met de bretonse streep: een super basic waar geen enkele vrouw zonder kan. Zorgt direct voor een goede outfit, altijd. 
2) De luipaard print: een echte klassieker welke altijd weer terug komt in het modebeeld. Tijdloos en de perfecte eye-catcher voor iedere outfit. 
3) De leren broek: onmisbaar in je garderobe. Is de investering waard. 
4) De army gilet: geeft net dat beetje extra aan een basic outfit en is een mega veelzijdig item welke past bij heeeel veel outfits.
5) De crossbody: het liefst één van een mooie designer. Bij minder budget is een zwarte altijd goed, mits hij van echt leer is.

Love,
-♥-
Chris

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-3

 

 

 

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-6

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-2

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-7

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-5

Deze-klassiekers-raken-nooit-out-of-style-1

 

2 Comments

  • Een leren broek is voor mij ook echt onmisbaar!! Eerst meerdere keren een nepleren exemplaar gekocht maar die slijten toch wel heel snel… en nu aan het sparen voor een echt leren broek! Ik doe de 5 piece wardrobe en daag mezelf uit om kwaliteit te kopen in plaats van te gaan voor kwantiteit… een hele uitdaging!

    • Een leren broek is echt een investering waard! Bij de 5 piece wardrobe kun je dat inderdaad goed toepassen. Maximaal 5 items per seizoen en je basisgarderobe op orde. Het is juist goed te investeren in basics, deze zijn niet zo trendgevoelig en heb je jaren plezier van. Daarnaast is het leuk een aantal eye catchers te kopen per seizoen en daar minder aan uit te geven. Deze heb je waarschijnlijk volgend jaar niet meer aan en dus is het zonde daar al te veel geld aan uit te geven.
      Succes!
      xx

Comments are closed.