Hoe combineer je laarsjes met een leopard print

Blazer, sweater en Nunoo bag

LEOPARD PRINT LOVER

Ik weet nog goed dat ik zo’n 10 jaar geleden een shawl droeg met een luipaard printje. Geheel in het zwart gekleed en dan met zo’n grote shawl…Waarschijnlijk wilde ik opvallen, want voor toen was zo’n groot item met die print best wel gewaagd. Leopard print werd vaak nog geassocieerd met ordinair en vooral met too much

Daar kunnen we ons nu steeds minder van voorstellen. Leopard print is door de jaren heen steeds meer een basic geworden, die ieder seizoen en in iedere winkel wel terug te vinden is.
Die shawl is niet meer (ik ben niet meer zo van de shawls), maar heeft wel plaats gemaakt voor een hoop andere leopard items waaronder een broek, jurk, blouse, tops en nu zelfs schoenen. 

HOW TO WEAR

Laatst zag je deze luipaard veterlaarsjes al voorbij komen in een Style blog en liet ik je zien hoe je ze in verschillende outfits kunt combineren. Vandaag draag ik ze helemaal in mijn eigen stijl. Vooral het contrast met de jeans vind ik erg fijn. Die jeans scoorde ik een maandje geleden bij Levi’s en ik kan je zeggen dat hij zo lekker zit dat ik hem iedere dag wel zou willen dragen. Die fit van Levi’s…daar kan in mijn ogen geen ander jeans merk tegenop.
En mocht je nog de gedachte hebben dat witte broeken alleen in de zomer kunnen…think again. Want juist in de winter is dit een top item. Waarom? Omdat hij je outfit (en dus jou!) zo lekker kan opfrissen.

Naast de jeans draag ik de sweater die je al eens hebt gezien in een outfit en deze oversized blazer. Deze kocht ik in de sale tijdens een middagje Amsterdam. Heel eerlijk ben ik niet zo van de blazers omdat ik ze vaak wat te netjes bij mij vind. Deze heeft een wat stoerdere uitstraling doordat hij groot en oversized valt. De combinatie met een sweater maakt hem ook net even wat minder classy. Het tasje met studs maakt de look compleet.

SCHOENEN EN TASSEN ADDICTION

Het tasje heb ik trouwens via Nunoo. Een Deens merk die tijdens de Fashion Week in Kopenhagen ruim vertegenwoordigd werd door haar bezoekers.
Zo’n tasje geeft je outfit nu net even die stoere finishing touch. Ook leuk straks over een midi little black dress met afzak laarsjes.

Die schoenen en tassen collectie van mij breidt zich dus steeds verder uit…In mijn ogen kun je van deze items nooit genoeg hebben. Want hoeveel je ook aankomt of afvalt, schoenen en tassen kun je altijd blijven dragen!

Liefs,
Chris

veterlaarsjes met leopard print

casual outfit

leopard print

OUTFIT VAN VANDAAG:

Veterlaarsjes met leopard print – Manfield
Jeans – Levi’s 721 high rise skinny jeans
Sweater – Baum und Pferdgarten
Blazer – Mango (sale)
Bag Helena disco – Nunoo