Hoe combineer je de leopard broek

VERLIEFD OP DEZE PRINT

Inmiddels is het denk ik best wel een beetje duidelijk geworden dat ik een leopard lover ben. Nog te zien in een van mijn laatste posts waarbij ik een rok droeg met deze print. En hoe fijn is het dan dat deze print dit seizoen all over the place is?

Deze leopard broek scoorde ik bij Costes, één van mijn favoriete winkels. Daar hebben ze mooie kwaliteit items met een hoog fashion gehalte én een fijn prijskaartje.

De leopard broek is nu al een basisitem in mijn garderobe. Ik draag hem op van die dagen dat je basic gekleed wilt gaan, met zwart bijvoorbeeld, maar dan net even die extra touch mist. Maar ik draag hem ook op dagen dat ik lekker wil uitpakken met kleur en gekke fashion items.
Deze combi zit er een beetje tussenin. Een touch of basic en een touch of fashion. Dat laatste komt vooral door het groene truitje met lurex. I loooooove lurex! Ik word altijd zo blij van die subtiele glitter. Leuk aan lurex is ook dat hoe basic het item ook is, door de lurex krijgt het meteen een upgrade.

GET PERSONAL

Naast het delen van mijn outfits en de nodige fashion inspiratie wil ik de komende tijd een stapje verder gaan.
Want hoe draag je nu een item op verschillende manieren en hoe combineer je nu dat ene aparte kledingstuk?
Jullie input is hierbij belangrijk! Dus heb je een styling vraag of heb je hulp nodig bij het combineren van een bepaald nieuw item, een trend of iets dat je al heel lang in de kast hebt hangen? Let me know!

De komende tijd staan meer styling gerelateerde blogs op de planning en het lijkt mij super leuk om jou vragen te beantwoorden!

Zet je vraag even in een reactie onder deze post of stuur hem naar info@styledbychris.com en ik ga ermee aan de slag!

Liefs, Chris

 

 

 

2 Comments

Comments are closed.