Comfortabel meets stijlvol

Comfortabel-meets-stijlvol-2

Na een aantal weken (wat zeg ik; maanden) wat minder outfitposts te hebben geplaatst ben ik weer een beetje terug op schema. Al moet ik zeggen dat dat schema deze maand weer enigszins ver te zoeken is.
Augustus van dit jaar is namelijk een bizar drukke maand met een verhuizing, 3 bruiloften, een festival en wat vrijgezellenfeesten op het programma.

Iedere avond als ik in bed lig besef ik me dat er weer een dag voorbij is en ik het opnieuw heb gered ;)) Mezelf druk maken probeer ik dan ook zo min mogelijk te doen. Want de dagen vliegen voorbij en “there’s nothing you can do about it”. Daar heb ik dan ook niet zo heel veel stress van.

Waar ik wel wat meer stress van heb zijn de outfits die ik ga dragen naar de bruiloften. De pakketbezorger heeft al meerdere keren een pakket afgeleverd met een jurk waarvan ik dacht dat dat hem moest zijn. Maar zo snel als het pakket binnen was, zo snel bracht ik het weer terug.
Ik heb dan ook nog steeds geen geschikte outfits gevonden. Misschien komen deze ineens last-minute allemaal voorbij.

Ook zal ik weer moeten wennen aan het dragen van hakken, want ik kan me niet meer herinneren dat ik voor het laatst op high heels heb gelopen. Terwijl ik deze post schrijf ben ik dan ook maar vast begonnen met het “inlopen” van mijn hakken om de pijn op de grote dag zelf enigszins wat te beperken (en ervoor te zorgen dat ik mezelf staande kan houden op 12cm haha)

Dat stijlvolle outfits niet altijd met hakken hoeven te zijn wil ik je laten zien met deze look. Hippe sneakers kunnen heel goed onder een nonchalante jurk, die wellicht door de maker wel bedacht is met hakken.
Deze mosgroene jurk herken je misschien nog wel van mijn laatste vakantie. Daar zonder jasje en mét sleehak ;))

Gecombineerd met mijn favoriete kledingstukken zoals een leren jasje, comfy sneakers en een crossbody als eyecatcher ben ik een happy woman :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

Comfortabel-meets-stijlvol-6

Comfortabel-meets-stijlvol-3

Comfortabel-meets-stijlvol-5

Comfortabel-meets-stijlvol-4

 

SHOP MIJN LOOK:

Mosgroene jurk – COS
Leren jasje – Zara
Sneakers – Blackstone (via Van den Assem)
Crossbody – Maanzinnig
Zonnebril – Prada

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren