Comfortabeler dan dit wordt het niet

comfortabele look

COMFY LOOK

Tussen het klussen door zet ik even een look online ;)) Dit is een heerlijke outfit voor de regenachtige en koude dagen die we nu zoveel hebben (helaas). Gevoelsmatig is het al echt winter, vind je ook niet?
Dit is comfortabel met een hoofdletter C. Een loose fit pantalon, zachte knit met ruches en zwarte velvet sneakertjes. Deze pantalon had ik laatst trouwens ook aan met een zwart coltruitje (check die look hier).
Hij is ook heel goed te combineren met een blouse wanneer je een wat nettere look wilt. Of met enkellaarsjes en een mouwloze top voor wanneer je op stap gaat. Deze broek is voor mij wel een echte basic in mijn garderobe waarmee ik alle kanten op kan en die ik het hele jaar door kan dragen. 

Zelf vind ik hem het leukst met een sneaker omdat hij dan zo lekker wijd en lang over je schoenen heen valt. Je schoenen ogen hierdoor kleiner en de look ziet er een stuk stoerder uit dan met een hak.

VOLG ME OOK OP INSTAGRAM

Zoals je weet ben ik as we speak druk bezig met mijn huis. Over een week of twee zal dit ons nieuwe thuis zijn en dan heb ik ook eindelijk wat meer tijd om je wekelijks vaker mijn outfits te laten zien.
Volg ook mijn Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen omtrent mijn huis en blog <3

Fijne maandag!

Liefs Chris

 

knit met ruches

maripe sneakers

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Wijde pantalon – Black Swan Fashion
Grijze knit – The Cherry Picker
Velvet sneakers – Maripe
Crossbody – The Cherry Picker

 

 

 

 

2 Comments

  • Heerlijk zo’n comfy outfit! De sokjes zijn ook te gek! jaja, ik ook van de details 😉
    Hoop gauw weer meer outfitjes van je te zien, want ik mis je wel een beetje 🙂

    Succes met jullie nieuwe huis, zoo leuk om daarmee bezig te zijn.

    Liefs, Marjolijn

Comments are closed.