De combinatie van de sweater met de plooirok

sweater met een plooirok

WHAT THE F*** TO WEAR

Keek ik net op de vooruitzichten van deze week en blijkt het eind van de week opnieuw 20 graden te worden! Ik snap je hoor wanneer je gewoon niet meer weet wat je aan moet trekken. Ik heb daar zelf ook best wel een beetje last van; eerst een trui dan weer een t-shirt, eerst een rok dan weer een jeans…

Vandaag doe ik het gewoon allebei; een sweater en een rok. Eens kijken hoe dat uit pakt ;)) Het zit in elk geval heerlijk comfortabel kan ik je vertellen.
Deze rok kocht ik bij Costes. Ik wilde al heel lang een stoere plooirok maar dan geen zwarte en geen tule. Het was best even een zoektocht maar uiteindelijk vond ik hem dus online bij Costes. De kleur is stoer en de glans maakt hem een lekkere eyecatcher.

Zo’n rok vind ik zelf altijd erg leuk met een oversized t-shirt (die je dan in de rok draagt). De rok is wat vrouwelijk en het t-shirt geeft er een wat stoerdere twist aan. Een sneaker eronder en klaar is Kees (lees: Chris).
Dus dat was het idee van de plooirok. Dat werkte goed tot het te fris werd voor alleen een t-shirt. En wat dan? Een wollen trui erop vind ik onwijs leuk. Helaas kan ik niet tegen wol. Geen optie dus.
Een sweater dan. Goed idee, even in mijn kast kijken. Ok geen sweater. Naar de stad dan maar om een nieuwe sweater te kopen.

En zo ben je niet alleen € 49,95 kwijt voor de rok, wat best een koopje is…nee daar komt dan nog even een sweater bij die bijna twee keer zoveel kost. Wel leuk die outfit. Dat wel.

ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Normaal gesproken zou ik op deze rok een lichtgrijze trui bedenken. Maar ik vond deze sweater zo tof dat ik hem moest hebben.
F*** it, dan maar geen grijze sweater we nemen deze, bedacht ik me toen ik aan het passen was. En dan krijg je dus deze combi. Best een beetje out of my comfortzone door de twee tinten groen op elkaar en de opvallende print en kleuren op de sweater. Wel leuk. Vind ik.

Om er nog een (kleuren)schepje bovenop te doen draag ik de outfit met deze Nikes. Want ja, in mijn leven is het nu eenmaal alles of niks. Dan maar alles vind je niet?

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze look vindt en of je het zelf ook zo zou dragen. Is trouwens ook tof met een (veter)laarsje. Misschien voor de volgende keer.

De sweater is van Scotch & Soda. Wanneer ik in een van die winkels ben krijg ik altijd de behoefte om alles te kopen. Qua styling vind ik die winkel namelijk helemaal geweldig. En de items zijn altijd origineel, hip en kleurrijk.
Na het passen van de sweater ben ik linea recta naar de kassa gelopen om af te rekenen. Je begrijpt me, zo kom ik niet in de verleiding die hele zaak leeg te kopen.
Dat is beter voor mijn portemonnee…en voor mijn relatie haha.

Liefs, Chris

sweater scotch & soda

streetstyle sweater op plooirok

plooirok met sneakers

 

OUTFIT OF THE DAY:

Plooirok – Costes
Sweater – Scotch & Soda
Sneakers – Nike Air Max 1

 

2 Comments

  • Wat een geweldige combi, Chris! De trui vind ik heel tof, net als je rok. Of ik de rok zou dragen, weet ik niet, maar ik vind deze jou erg tof staan. Mijn complimenten!
    Leuke blog heb je geschreven!

    Lieve groet,
    Marjolijn

Comments are closed.