Casual gingham

blazer met ruit

ONLINE STYLING

Ja hallo! Hier ben ik dan weer na een week van stilte.
Deze stilte kwam niet doordat ik geen zin had in het schrijven van blogs. Integendeel. Ik vind schrijven namelijk een van de allerleukste dingen van mijn werk en ik ben blij dat ik dit mijn werk mag noemen :))

Nee deze stilte kwam door een nieuwe opdracht waar ik vorige week mee gestart ben. Ik ben namelijk begonnen als online (freelance) stylist bij Zalon (dè styling tool van Zalando).
Bij Zalon kun je door een stylist één of meerdere outfits laten samenstellen die passen bij jouw stijl en figuur. Personal shopping dus zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen! En…deze online personal shopping service is helemaal gratis! Grappig dat ik in 2016 er al eens over had geschreven en er nu onderdeel van ben…

Ik stel dus de outfits voor je samen waarna je deze thuis ontvangt in een mooie box. Dan heb je alle tijd om te passen en daarna stuur je de items terug die je niet past of die niet bij je stijl passen. Je bepaalt je eigen budget en betaalt alleen voor de items die je houdt. Zo is personal shopping voor iedereen bereikbaar.

Tof he? Je hebt trouwens keuze uit verschillende stylisten. Je kiest dus zelf de stylist die het beste bij je (stijl) past.
En het wordt nog leuker; voor jouw eerste keer Zalon mag ik je een korting geven van 10% op je gehele bestelling! Gebruik deze link om naar mijn persoonlijke pagina te gaan en gebruik bij het betalen deze code: RFFAK5MK

Ik zou het super leuk vinden om jou te mogen stylen!

OOTD

Dat even wat betreft Zalon. Want er is meer…het dagelijkse leven gaat ook gewoon door en als blogger, stylist en moeder is dit niet altijd makkelijk te combineren. Er zitten maar 24 uur in een dag en je hebt nu eenmaal slaap nodig (al vind ik dit meestal zonde van mijn tijd ;))
En hoewel ik bijna iedere dag een andere outfit draag zie je hier niet altijd veel van op mijn blog en socials. Ça va, ik moet accepteren dat het leven niet altijd gaat zoals ik het het liefst zou willen en ik niet alles onder controle kan houden.

Maar ondanks de stilte ben ik nu weer even terug met een nieuwe look. De geruite blazer heb je waarschijnlijk al eens voorbij zien komen. Het is een jasje dat ik de laatste tijd namelijk vaak draag.
Mocht je zelf nu nog aan het twijfelen zijn om een geruite blazer aan te schaffen zeg ik: doen! Je gaat hem waarschijnlijk net zoveel dragen als ik.
En heb je hem niet zoveel gedragen dan is hij altijd leuk voor over een paar jaar als deze trend voorbij is gevlogen. Je kunt hem dan gewoon dragen naar een verkleedfeestje of carnaval ;))

Ik draag de blazer vandaag met een high waist jeans, t-shirt met vrolijk printje en suède platform sneakers. Lekker outfitje om de week mee te beginnen!

PS: deze week meer blogs online, stay tuned!

Liefs, Chris

 

outfit of the day

ootd

outfit styled by chris

geruite blazer en high waist jeans

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Blazer met ruit & shirt – Zara
Jeans – H&M
Platform sneakers – Maripe

 

 

 

 

 

3 Comments

 • Leuke outfit, maar niet alleen het jasje hebben we geregeld voorbij zien komen maar de jeans ook een keer of 4 a 5 en het shirt in je vorige outfit.
  Ik hoop dat je volgende outfit weer een keer iets heel nieuws is ; )

 • Hi Kitty,

  Ja dat gaat helemaal goed komen! Maar ik vind het ook leuk om te laten zien hoe je bepaalde items op verschillende manieren kunt dragen. Hierdoor is mijn blog toegankelijker en kunnen een hoop van mijn volgers zich ermee identificeren.
  Of heb jij iedere dag een andere set aan 😉 ?

 • Ja eigenlijk wel, maar ieder zijn ding.
  Voor op een blog vind ik het persoonlijk leuk om steeds nieuwe outfits voorbij te zien komen en zo inspiratie op te doen.

Comments are closed.