De midi rok met panterprint

HEY TIJGERT

Hij wordt steeds meer geaccepteerd, dit printje. Want zo wordt de panterprint in modelandschap al jaren als één onder de basics beschouwd, de “normale mens” moet er toch wat langer aan wennen. Nu merk ik om me heen dat steeds meer vrouwen weleens een panterprintje aandurven. Een kleintje dan hè, want meteen een hele rok ervan aan…nee dat is dan net even iets teveel van die opvallende print.

Zelf ben ik wel al jaren fan van deze print, en ik draag hem dan ook vaak. Inmiddels is mijn garderobe een broek, twee rokken, een blouse, een jurk en nog een aantal items voorzien van deze print rijker. I love it, want het kan echt net even die eyecatcher zijn die je outfit zo leuk maakt en hij kan een classy outfit nét even die sexy touch geven.

MODE (DIEREN) SEIZOEN

Komend seizoen gaan we trouwens heel veel dierenprintjes zien. Zeker ook de panterprint is ruim vertegenwoordig. Maar niet alleen in de klassieke kleuren zoals ik hem draag. We gaan hem zien in allerlei verschillende kleuren. Super leuk wanneer je veel kleur draagt of juist eens wat wilt experimenteren met kleur.
Ook kun je deze print heel goed met elkaar mixen en matchen. Neem deze rok en bedenk daarbij een blouse in een groen/zwarte panterprint. Helemaal leuk en volledig mode verantwoord. Al vind ik eerlijk gezegd dat je vooral lekker moet dragen wat jij leuk vindt. Dat maakt juist jouw stijl zo leuk en uniek.

De dierenprint die we het meeste gaan zien dit najaar? Dat is de zebra print. In tegenstelling tot de panter mag deze wel in originele kleurenpalet, namelijk zwart wit. Dan is ie toch het mooiste.

Overigens heb ik deze nog niet in mijn kast. Is net even wat minder m’n ding, die zebra. Maar misschien gaat dat de komende maanden nog veranderen? Want wanneer je iets heel vaak ziet wordt het vanzelf gewoon.

Dit doet me gelijk denken aan de laatste keer dat ik in de sportschool was. Ik was me aan het omkleden en had net een destroyed jeans aangetrokken toen een oudere vrouw tegen me zei: “vroeger vond ik die broeken met die gaten en scheuren zó lelijk. Maar het is heel gek, nu ik het vaker zie begin ik het nog mooi te vinden ook”….

Bedankt lady, ik beschouw dat maar als een compliment ;))

Liefs, Chris

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Rok met panterprint – The Wild Babes
Boots – Manfield
T-shirt – Costes
Bikerjack – Zara