De perfecte outfit voor dit seizoen

INSPIRATIELOOS

Mij wordt regelmatig gevraagd waar ik mijn inspiratie voor het schrijven van de blogs vandaan haal. Qua thema’s, outfits maar ook de textuele inhoud van de blogs.
Voor 99% komt deze inspiratie gewoon uit mijn eigen kokertje. Ik hoef hier vaak niet of misschien heel kort over na te denken voordat ik wat op papier heb staan.
Dit komt echt vanuit nature. Zodra ik begin met het schrijven van een blog, volgen de woorden en zinnen vanzelf.
Maar ook ik heb weleens van die dagen waarop het schrijven me helemaal niet afgaat en ik de woorden niet zo op papier krijg zoals ik zou willen. Dat komt op dat moment door te weinig inspiratie of doordat ik geen zin goed genoeg vind. Ik begin dan iedere zin weer opnieuw om vervolgens na een uur te eindigen met een leeg tekstveld.

LAZY SUNDAY

Zo ook vandaag…Ik bedacht me op deze zondagmiddag om alvast een blogpost te schrijven voor morgen (lees: vandaag). Echter blijkt deze zondag een totaal nutteloze schrijfdag te zijn.
Tja, dan kan ik ervoor kiezen om niks op papier te zetten en te wachten tot morgen wanneer mijn hoofd weer vol met ideëen en teksten zit.
Maar ik wilde je heel graag deze outfit laten zien!
Dus dan maar wat minder inhoud en wat meer beeld. Dat werkt trouwens best goed anno 2017 waar we steeds vaker naar beeld kijken en minder lezen en luisteren.
En over de outfit kan ik je natuurlijk wel iets zinnigs vertellen. Mét nieuwe it-bag, meegenomen uit het zonnige Milaan. In combinatie met een warm winterjurkje, waarvan ik dol ben op de kleur. Het bikerjack en de boots maken deze look helemaal af en perfect geschikt voor een koudere herfstdag!

Deze outfit is helemaal mij, en daar heb je soms geen woorden voor nodig 😉

Liefs, Chris

 

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Jurkje en bikerjack – The Cherry Picker
Boots – Kennel und Schmenger
Tas – Gianni Chiarini