De reünie van mij en Vans

de-reunion-between-me-and-vans-4

Ik loop misschien een beetje op de zaken vooruit maar wist je al dat deze sneaker dé trend gaat worden komend voorjaar? Vans is al jaren hot and happening maar dit model gaan we de komende tijd héél veel zien.
En ik ben daar super blij mee. Want ook ik ben al een tijdje fan van dit Amerikaanse merk. Mijn vriend en zoontje lopen samen heel wat kilometers af per jaar op deze fijne sneakers en sinds ik deze heb toe mogen voegen aan mijn (inmiddels steeds groter wordende) schoenengarderobe draag ik ze het liefst elke dag.

Want wat is het toch lekker dat je schoenen in de kast hebt staan die met elke outfit matchen, vind je ook niet? Dit klassieke model in zwart wit kun je echt met álles combineren. Zo kom ik later deze week met nog een outfit, compleet anders gestyled maar met dezelfde schoenen.
Ga voor basic en casual met een jeans, een warme trui (mét fringes!) en een warm jasje. Morgen draag je dezelfde sneakers nog een keer maar dan onder een jurkje met een zwarte panty (of lederlook legging) en denim jack.

En als de winter straks voorbij is draag je ze gewoon door onder al je zomer rokjes, jurken en maxi dresses!

Liefs,
-♥-
Chris

 

de-reunion-between-me-and-vans-1

de-reunion-between-me-and-vans-5

de-reunion-between-me-and-vans-3

de-reunion-between-me-and-vans-2

 

SHOP MIJN LOOK:

Vans SK8 High Lite – via Nelson Schoenen
Jeans – Gsus
Trui met fringes – The Cherry Picker
Tas – Rebecca Minkoff
Jas – Harper + Yve

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.