De styling van Vans #2

vans-4

 

Eerder deze week zag je ‘my new favorites’ gecombineerd met een aantal basics. Vandaag zijn de Vans terug in een compleet andere look! Samen met Milan laat ik je zien dat je deze sneakers namelijk ook heel goed kunt combineren met classy en zelfs feestelijke items.

Even serieus; hoe cool zijn deze sneakers in combinatie met deze plooirok? De vrouwelijke plooirok wordt in één klap gedowndressed met deze schoenen en krijgt zelfs een stoere uitstraling. En dat is precies waarom ik styling zo super leuk vind. Je kunt ieder kledingstuk dragen op de manier hoe jij dat wilt en hoe het het beste past bij jouw stijl.

Omdat de rok alle aandacht verdient hou ik de rest van mijn outfit in één kleur. Een korte top zorgt voor een taille en hierdoor komt deze toffe rok nog meer tot z’n recht.

Wist je dat ik met de Cherry on Tour persoonlijk advies bij je thuis kom geven? Samen met mijn collega nemen we de meest leuke en hippe fashion items mee (die je meteen kunt shoppen!) en krijg je handige styling en fashiontips.
Benieuwd? Bekijk de website even voor mogelijkheden en voor onze nieuwe collectie! (deze week online) www.thecherrypicker.nl

En nu ben ik natuurlijk onwijs benieuwd welke outfit met Vans jij het leukste vind; die met de jeans van deze week of met de rok?

Let me know!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

vans-1

vans-2

vans-3

vans-7

vans-5

vans-6

vans-8

 

SHOP MIJN LOOK:

Plooirok – Zara
Crop top – Zara
Jasje – Harper+Yve
Bag – Rebecca Minkoff
Sneakers – Vans (via Nelson Schoenen)

 

SHOP MILAN’S LOOK:

Jeans – Zara
Jack – H&M
Shawl – Hema
Boots – Timberland (via assem.nl)