Denim Blue

Denim-blue-5

 

 

I have a confession to make…Ik vind blauw misschien nog wel een mooiere kleur dan zwart. Blauw maakt me happy en is nóg vaker te dragen dan zwart. Want in de eerste echte lenteweek van dit jaar met temperaturen boven de 15 graden wíl je toch gewoon geen zwart dragen?!
Vandaag ben ik dan ook volledig in het blauw met een klein wit accent. En met zomerse materialen zoals suède en linnen krijg ik nog meer zin in de zomer.

Afgelopen week was het tamelijk stil op mijn blog. Dit had alles te maken met het overlijden van mijn oma. Wanneer een geliefd iemand overlijdt lijkt de tijd wel even stil te staan. Alle dingen die er in het dagelijks leven toe doen en die je normaal gesproken belangrijk vindt, lijken nu totaal overbodig.
Om eerlijk te zijn had ik geen zin in het schrijven van leuke blogs en het plaatsen van foto’s met een grote glimlach. Mijn hoofd was bij oma. En hoewel ze een mooie leeftijd heeft bereikt en het lijden haar enigszins bespaard is gebleven is het toch enorm verdrietig dat mijn oma vanaf nu alleen nog in de herinnering voortleeft.
Echter zijn er zoveel herinneringen dat zij iedere dag wel even voorbij zal komen :))

Oma was ook gek van mijn blog; de foto’s en mijn teksten. Zij hield ook enorm van schrijven net als ik. Lieve oma, ik zet deze passie voort en zal iedere dag aan je denken wanneer ik weer een nieuwe tekst schrijf….

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Denim-blue-2

Denim-blue-6

Denim-blue-7

Denim-blue-3

Denim-blue-1

Denim-blue-4

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Suède jasje – Mango
Linnen t-shirt met strepen – Harper + Yve
Jeans – G-Star Raw (vergelijkbaar hier, in sale!)
Sneakers – Adidas Stan Smith

 

4 Comments

  • Ooh, wat erg dat je oma er niet meer is. Super dat zij je blog ook erg leuk vond.
    Gecondoleerd hoor, Christel!

    Je outfit ziet er supergoed uit. Ik vind deze je erg mooi staan!
    Stiekem wil ik het jasje ook! En het shirt vind ik ook erg mooi!

    Sterkte nogmaals, lieve groet, Marjolijn

Comments are closed.