Donkerblauwe skinny jeans

Blue-denim-2

Het eerste moment in een jeans kan ik me niet eens meer herinneren, kun je nagaan hoe lang dat al geleden is. Wel weet ik dat ik het liefst een jeans draag, al vanaf jongs af aan. Het is comfortabel, makkelijk te combineren en gaat never out of style. Natuurlijk betekend dit niet dat ik mijn jeans van 15 jaar geleden nog aan kan :)) De fit is in de loop der jaren enorm veranderd (en is het de fit niet dan is het mijn figuur wel). Wel zien we dit jaar dat de flared jeans weer helemaal terug is van weggeweest. De skinny lijkt een beetje op de achtergrond te verdwijnen, maar eigenlijk weet iedereen toch stiekem wel dat dit type jeans altijd goed is. Kate Moss kwam er jaren geleden al meer dan goed mee weg en dat doet ze nu nog steeds.
Een goed voorbeeld doet goed volgen…Nu ik niet meer zwanger ben heb ik mijn favoriete skinny jeans weer uit de kast getrokken. Deze zit nou eenmaal het lekkerst en ik vind de donkerblauwe kleur erg mooi. En laat dit nou ook nog eens het goedkoopste exemplaar uit mijn collectie jeans zijn….niet doorvertellen he?!

Love,
-♥-
Chris

Blue-denim-3

Blue-denim-4

Blue-denim

 

Outfit van vandaag:

Donkerblauwe skinny jeans: local shop Rotterdam
Spijkerblouse: H&M
Mintgroene jas: Costes
Fretons: Fred de la Bretoniere
Tas: Pauls Boutique

5 Comments

 • Prachtige Skinny jeans wat een mooie, hij zit perfect en idd geweldige kleur!
  En helemaal mee eens, de Skinny jeans is en blijft gewoon het allermooiste!
  Die moet en gaat er ook echt niet uit, hij zit te mooi en is te sexy om er uit te gaan, dat weet iedereen idd stiekum toch wel, dus houden die Skinny jeans!!
  Als je in de winkels kijkt en in de nieuwe collecties, dan is de Skinny jeans ook nog vol op te koop, dus die gaat er echt niet uit!!
  ik vind die Flare jeans echt vreselijk, lelijk gewoon, die mag wat mij betreft wel weer verdwijnen, hoe eerder hoe beter!

  • Hi Marcel, thank voor je comment 🙂 Ik moest ook heel erg wennen aan de flared jeans, maar wanneer je hem eenmaal aan hebt doet hij ontzettend goed voor de vrouwelijke vormen. Heel handig voor wanneer je bepaalde dingen wilt benadrukken maar ook wilt verdoezelen :))
   xx

   • Graag gedaan!
    Maar ik vind de Skinny jeans toch veel mooier en vrouwelijker, ook die moet iedere vrouw in haar kast hebben en houden!!
    Ik vind die Flared jeans afschuwelijk, mogen wat mij betreft direct de prullenbak in!
    Die hoeft wat mij betreft ook niet in de mode te komen, gelukkig zie je ze bijna ook niet op straat, dat mag wat mij betreft ook zo blijven, LOVE SKINNY JEANS!!
    Jij houd deze schitterende Skinny jeans toch ook gewoon mag ik hopen?
    xx Marcel

Comments are closed.