Een ansichtkaart uit de Toscane

Postcard-from-Florence-1

Je hebt het me niet eerder horen zeggen maar check even de achtergrond van deze foto. Daar waar het normaal om de outfit gaat, daar gaat het vandaag even over het adembenemende uitzicht over de mooie bergen in Toscane.

Genietend van een warme zon, de liefdes van mijn leven en een fijn Italiaans wijntje presenteer ik je vandaag mijn eerste vakantie outfitpost. Mét culottes. Deze had ik je al veel eerder willen laten zien ware het niet dat het weer in Nederland dit de afgelopen weken niet heeft toegelaten. Uiteindelijk ben ik blij toe want met een zongebruinde huid staat deze kleur nog net een stukje mooier.

Ik heb hem gecombineerd met een simpele witte top met subtiel roze streepje. De sandalen heb ik nog vlak voor de vakantie aangeschaft. Ook weer zo’n aankoop waar je helemaal blij van wordt. En terecht blijkt nu want hóe makkelijk te combineren met al mijn holiday outfits?!

Vanwege de vakantie vibe vandaag dan ook even geen Spotted by Chris. Ik hoop dat je me kunt vergeven 😉 en ben vooral heel benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

Fijn weekend!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Postcard-from-Florence-9

Postcard-from-Florence-10

Postcard-from-Florence-8

Postcard-from-Florence-7

Postcard-from-Florence-2

Postcard-from-Florence-5

 

SHOP MIJN LOOK:

Lichtroze culottes – ASOS
Gestreepte top – ONLY
Sandalen – Lina Locchi
Tasje – Supertrash (via Stylelounge)

 

 

 

 

1 Comment

  • Heel mooi outfitje, ik ben vooral weg van de sandalen! Wauw, wat mooi en goed gecombineerd met de culottes! Goed gedaan 🙂

    Genietse nog ff!

    Lieve groet,
    Marjolijn

Comments are closed.