Een paar items voor een rock ‘n roll touch

Outfit rock 'n roll

Rock ‘n Roll items

Een nieuw lookje vandaag want dat breekt zo lekker de week! Een outfit met een rock ‘n roll touch door een paar items die je dit gevoel absoluut zullen geven.
Een t-shirt met rock print (niet van een specifieke rockband want, you know, daar hou ik niet zo van) die ik vooral heel tof vind door de combinatie van kleuren én de mooie glans.
Het vest had ik laatst ook aan maar dan in een compleet andere outfit (die look check je hier). Hij matcht heel mooi met de kleuren van het shirt zonder dat het totaalplaatje te gestyled over komt.
En dan het rokje, van lak leer. Volgens velen (lees: degenen die hier nog niet aan gewend zijn ;)) een tikkie ordinair. Wat mij betreft juist enorm leuk en super stijlvol. Mits je hem combineert met de juiste items.

Combineren kun je leren

Dat combineren, daar hebben een hoop vrouwen toch wel wat moeite mee. En terecht ladies, want door de hoeveelheid aan kleding en schoenen in de winkels (en waarschijnlijk ook in je kast), is dit echt niet altijd even makkelijk.

Daarom een paar tips, want combineren kun je leren ;))

  • begin je outfit altijd met één bepaald kledingstuk, een accessoire of een paar schoenen. Bouw hier je look “omheen”. Ik begin bijna altijd met de schoenen.
  • ga voor maximaal drie kleuren in een outfit. Dit maakt het vooral in het begin een stuk makkelijker voor jezelf. Dus ga je voor witte sneakers, kies dan nog maximaal twee kleuren. Is je tweede item een jeans, dan heb je nog één kleur over.
    Wanneer je je houdt aan deze drie kleuren als maximum wordt het geheel nooit té en ben je echt sneller klaar met nadenken over je outfit.
  • ga je voor een boyfriend jeans? Ga dan voor een aangesloten top. En omgekeerd geldt hetzelfde; ga je voor een loose fit top? Draag deze dan op een aangesloten broek of rok. Je behoud hierdoor je figuur en je look komt nooit shabby over.
  • weet wat je pluspunten zijn en benadruk deze. Vind je jezelf te dun of juist te zwaar en vind je eigenlijk niks meer mooi staan? Ga dan voor een opvallende lipstick of een smokey eye zodat de aandacht wordt getrokken naar je gezicht

Last but not least…items met een print

En vind je het lastig om te mixen en matchen met prints? Kies gewoon één print en houdt de rest simpel en basic. Zwart, wit en grijs kun je vrijwel met elke print combineren.
Bekijk wel goed waar je de print draagt, aan de boven- of aan de onderkant. Weet dat een print altijd opvalt en de aandacht dan ook hier naartoe gaat. Wil je je dikke billen verdoezelen? Draag de print dan aan de bovenkant ;))

Soon more tips en meer outfits!

Ben benieuwd wat je van mijn look vindt van vandaag!

Liefs, Chris

 

 

black swan fashion

vest met print

rokje van lak leer

stoere outfit

 

SHOP MIJN LOOK:

T-shirt – Black Swan Fashion
Vest – Black Swan Fashion
Rokje – H&M
Boots – Sacha
Tas – Rebecca Minkoff