Mijn eerste moederdag

First-Mother's-Day-2

De eerste Moederdag van je leven is toch iets speciaals. Moederdag stond, voor de geboorte van Milan, altijd in het teken van mijn eigen lieve moeder. Maar dit jaar was het voor de eerste keer ook mijn Moederdag! Mijn mannen hebben me echt verwend met mooie cadeautjes (check mijn instagram als je wilt benieuwd bent wat…) en zijn de hele dag extra lief voor me geweest.
Naast het vieren van Moederdag vierden we ook de verjaardag van mijn moeder. Een gezellige dag met ook nog eens heel mooi weer. 
En kwam dat weer even goed uit voor het maken van outfit foto’s…ik heb namelijk een super toffe nieuwe zonnebril :))
Helemaal te gek door de reflecterende glazen en print montuur. Er kunnen van mij geen zonnige dagen genoeg zijn! Eerder dit jaar droeg ik al een bril van deze webshop en er zijn nu weer volop nieuwe modellen, waaronder dus dit vlindermodel met schildpad motief.
Zowel het vlindermodel als de gespiegelde glazen zijn hot deze zomer! Ik heb hem alvast in huis en ik kan je meer dan aanraden om een kijkje te nemen op de webshop!
Afgelopen zaterdag was ik met mijn moeder in Den Haag om haar te trakteren op haar verjaardag. Een heerlijk dagje shoppen, lunchen en wijntjes drinken.
Tijdens het shoppen voor mijn moeder kwam ik dit jurkje tegen. Hoewel er een enorme rij voor de paskamers stond, was het het wachten waard. Helemaal blij met mijn nieuwe black dress. Geen enkel kledingstuk is zo veelzijdig als de little black dress. Vandaag draag ik hem met een leren riempje en coated legging. Wanneer je hem draagt als jurkje met blote benen, lace up boots en het riempje in de taille, heb je een compleet andere look. Super aanwinst voor mijn garderobe!

Love,
-♥-
Chris

First-Mother's-Day-1

First-Mother's-Day-4

First-Mother's-Day-6

First-Mother's-Day-5

First-Mother's-Day-3

First-Mother's-Day-7

 

Outfit van vandaag:

Little black dress – Zara
Zwart riempje – Zara
Coated legging – H&M
Sneakers – Nike Air Max 1 Essential
Handtas – Primark
Zonnebril – Polette

1 Comment

Comments are closed.