The power of…..pink

CONTENT CONTENT CONTENT

Ladies! Hoe is het? Miste je me al een beetje op de blog? Ik miste mezelf gewoon een beetje als ik op mijn website keek. Nou ja, dat is misschien een beetje overdreven maar ik miste wel content. Een verhaal (liefst een goed verhaal ook) en wat foto’s van een nieuwe outfit. Mmmm…met die foto’s komt het wel goed, aangezien ik deze gisteren maakte met mijn fotograaf (ofwel mijn liefde) maar dat verhaal, daar zit ik nog niet helemaal lekker in.

Er zijn van die dagen, en in mijn geval weken, dat de inspiratie ver te zoeken is. Ik heb mezelf afgevraagd waar dat aan zou kunnen liggen en ben tot de conclusie gekomen dat het kwam door het mooie weer. Het mooie weer?! Ja dat dus…Weken, wat zeg ik maanden, vielen de mussen dood van het dak en liep ik het allerliefst elke dag met blote voeten in het zand. Toen brak de zomervakantie aan, wat opnieuw zorgde voor werk-luiheid. Ik had dan wel geen vakantie maar in de mode staat alles in de zomervakantie in het teken van sale (lees: stil) Ofwel; minder werk wat in mijn geval automatisch voor minder zin in werken zorgt.

ALMOST THAT TIME OF THE YEAR AGAIN

Want ik ben zo’n type van alles of niks in het leven; of een avond goed doorhalen in de kroeg en het liefst de lichten aan doen, of niet gaan. Of hele dagen in de zon bakken om bruin te worden, of lekker binnen blijven omdat ik het buiten te warm vind. Of heel hard werken en het liefst zoveel mogelijk, of liever niet en genieten van vrije tijd met family, vriendinnen of boyfriend. Alles of niks dus.

Nu het buiten wat minder warm is, thank God ook, krijg ik meteen weer helemaal die drive. De drive voor het maken van nieuwe content, de drive om Styled by Chris nog verder uit te breiden en de drive om te gaan acquireren. Want wie denkt dat het allemaal vanzelf gaat in het leven…juist…..

Dus hup hupppp op naar de herfst!

THINK PINK

Dus dan heb ik die drive qua werk weer helemaal te pakken, dient de volgende issue zich aan; de outfit stress. En moment heb ik enorme outfit stress.
Bij de wisseling van de seizoenen, wanneer het nog niet echt koud is maar ook niet meer heel warm, weet ik ‘s ochtends écht niet wat ik aan moet trekken. Ik kan het bij iedereen adviseren maar om mezelf aan te kleden is een ander vak blijkbaar.
Herfst-technisch gezien heb ik best nog wel een aantal items in mijn kast hangen.

Kleine note over “een aantal”: ik breng twee keer per jaar een paar grote zakken gevuld met kleding naar een tweedehandswinkel die het voor mij verkopen. Kleding die dat seizoen niet verkocht wordt gaat naar het goede doel. Zo kan ik anderen blij maken met mijn kleding en gooi ik niets onnodig weg.

Een aantal items heb ik dus nog van vorig jaar. Deze moeten nodig aangevuld worden zodat er weer veel leuke sets samengesteld kunnen worden. Aan de hand van een wishlist probeer ik deze items gedurende het seizoen te scoren om zo weer van voor af aan te beginnen. Leuk klusje wel.

Op die wishlist staan voor dit seizoen ook enkellaarsjes, begrijp me niet verkeerd: wítte enkellaarsjes. Die ik hier aan heb zijn roze…ik zal je het verhaal besparen maar komt neer op een impulsieve aankoop. Waar ik wel helemaal blij mee ben. Ze kostten namelijk nog geen € 25 en ze zitten als gegoten. Geloof je niet, is toch waar ;))

OOTD

En nu we bijna in het tussenseizoen aangekomen zijn blijken deze beauties toch echt perfect voor dagen zoals deze. Ze matchen goed met denim en staan ook super tof onder een jurkje (denk aan luipaardprint jurk, bikerjack…heb je m?)
Dus nog geen witte boots, maar wel beauties van roze. Tot zover mijn #ootd. (mocht je nu niet zo’n Instagrammer zijn: oufit of the day). Verder is die ootd vrij simpel, maar wel altijd goed. Doe je hier een blazer  over, kun je zo door naar een restaurant en met een bikerjasje kun je zo op stap. Simpel maar handig deze outfit.

En fijne bijkomstigheid…over deze outfit hoefde ik vanmorgen dus niet zo lang na te denken ;))

Liefs, Chris

 

OOTD:

Jeans – H&M
T-shirt – Moss Copenhagen (tip voor goede basic t-shirts!)
Enkellaarsjes – Even & Odd (via Zalando)
Riem – Costes
Zonnebril – Michael Kors

 

 

4 Comments

Comments are closed.