Slangenprint met sneakers

HOT IN HERE

Natuurlijk mag ik niet klagen, ik hou van de zon en ik hou van lekker weer. Maar mag ik toch heel even kwijt dat het de afgelopen weken echt zo ongelofelijk f*cking heet is geweest. Zo heet dat ik hierdoor soms ook niet meer wist wat ik aan moest trekken. Het liefst wandelde ik de hele dag in bikini rond, ware het niet dat ik mijn lijf niet zodanig bikini proof vind om het ook echt te doen.

Vanaf morgen komt er een frisse wind, letterlijk. En vanaf morgen gaat er ook een frisse wind door mijn garderobe. Want de afgelopen tijd heb ik daar nauwelijks in gekeken. Vaak droeg ik dezelfde outfits omdat die gewoon lekker zaten en waarin ik het niet de hele dag vreselijk warm had. Ik kijk nu al uit naar de dag dat ik weer even mijn lievelings jeans aan kan.

Maar “elk nadeel heb zo zijn voordeel”. Want door het warme weer had ik niet zo’n zin om te shoppen. Shoppen betekent voor mij namelijk ook veel passen en ik heb de pashokjes (en dus ook de winkels) de afgelopen tijd echt gemeden.
Vorige week was ik wel nog even in de H&M, meer om de verkoeling op te zoeken, en kocht ik nog een aantal basic topjes. Voor de dagen dat het te warm was voor een t-shirt.

En op de weg naar mijn fiets scoorde ik dit jurkje, met slangenprint.

SLANGENPRINT MET SNEAKERS

De slangenprint is net als de luipaardprint en een hele hoop andere prints weer helemaal hip (check mijn laatste outfitpost met een te gek geprint rokje). Ondanks mijn liefde voor prints ben ik nooit zo’n fan geweest van de slangenprint. Dit komt omdat deze print er vaak in bruintinten is. En bruin is niet zo mijn kleur zeg maar.
Dit jurkje kocht ik zonder aarzeling binnen 5 minuten (wel even snel gepast ;)) en ben ik helemaal blij mee. Zit heerlijk en heeft een mooi kleurtje.
En hoe is de match met de Nikes? Ja die is lekker hoor al zeg ik het zelf. De Nikes doen het ‘m ook wel bij deze outfit, en misschien wel met any outfit. Zomers, opvallend en eindeloos te combineren.

Dit jurkje kocht ik trouwens voor nog geen 25 euro. En het grappige is dat je dat er niet aan af ziet. Hij is dan weliswaar volledig polyester maar ook dit heeft zijn voordelen. Hoef je niet te strijken en kun je dus verfromd en al in je koffer meenemen op vakantie.
Om er vervolgens weer als een nieuw exemplaar uit te komen. Helemaal top, hou ik van.

MODELLEN, PRINTS EN KLEUREN

De print is dus helemaal oké, wat voor een groot gedeelte komt door de kleur. Maar als je goed kijkt zie je ook dat de slangenprint verticaal loopt.
Met een verticale print (denk aan verticale strepen bijvoorbeeld) creëer je optisch meer lengte en lijk je slanker. En dit effect wordt nog eens extra versterkt door het model van dit jurkje en de tailleband. 

Wanneer dit jurkje een ronde hals had gehad was hij voor mijn helemaal perfect geweest. Een v-hals maakt de hals namelijk optisch langer en maakt je gezicht wat slanker. Mijn gezicht is al vrij smal dus dit hoef ik niet extra te benadrukken. De grote ronde oorbellen maken dit wel weer een beetje goed. Alles wat rond is maakt namelijk ronder ;)) Ook de kettinkjes doorbreken het effect van de v-hals.

En als het straks wat frisser wordt draag ik dit jurkje met veterlaarsjes en een stoer bikerjack. Benieuwd hoe dat gaat staan? Blijf me dan zeker volgen :))

Liefs, Chris

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Jurkje – gekocht in een winkeltje in Rotterdam
Sneakers – Nike Air Max 1 “watermelon”

 

 

2 Comments

 • Oooh, wat een superleuk jurkje! Staat je heel goed én… het zou mij ook heel leuk staan,weet ik zeker! 😉 Heeft dat winkeltje in Rotterdam geen website?

  Ik herken het wel, dat van de V-hals. Ik ben e rook niet heel dol op. Geef mij ook maar een wat hogergesloten hals en inderdaad rond!

  Je hebt een leuke blog geschreven Christel! Grappig, maar tussendoor lees ik ook hier en daar geode tips 🙂

  Geniet van het koelere weer!

  Liefs, Marjolijn

 • Dank je wel! En ja dat denk ik zeker 🙂

  Nee ze hebben geen site. Is eigenlijk zo’n winkeltje waar ik normaal gesproken nooit naar binnen zou lopen maar deze hing in mijn vizier haha.

  Thanks en jij ook lekker genieten!

  Liefs

Comments are closed.