De eerste dag van mijn vakantie als gezin

De-eerste-vakantie-als-familie-5

Zo sta je je nieuwe najaars enkellaarsjes te promoten en zo zitten je voeten in luchtige sandalen. Vandaag is de eerste dag op Mallorca, en wel als gezin. Dat is wel even wat anders zou je zeggen en daar is niets aan gelogen :)) Vooraf had ik me een beetje zorgen gemaakt over de vliegreis. Want ja het is de eerste reis voor Milan en dat hij niet slaapt op een andere plek dan in een bedje maakte mij wel een beetje onrustig. Maar gelukkig hadden we geen vlucht van 10 uur in het verschiet en is 2,5 uur prima te doen, hoe dan ook. Het eerste uur was hij een voorbeeldige baby en de laatste anderhalf zijn we goed doorgekomen laten we maar zeggen ;-)) Voor hem is het vooral allemaal nieuw en ook niet minder spannend natuurlijk.
Op de luchthaven van Palma stond de huurauto voor ons klaar en konden we hiermee direct doorrijden naar onze eindbestemming Illetas. Een klein badplaatsje in de buurt van Palma. Je kon je gelijk weer even “aanpassen”  aan de Spaanse mentaliteit want hier gaat alles “tranquilo” en is het vandaag niet dan gebeurd het “manana” wel. Na bijna een half uur wachten konden we de auto meenemen, maar…let wel…zonder benzine. Want tanken dat doe je in Spanje natuurlijk zelf.
Met de proef op de som zijn we doorgereden naar onze eindbestemming waar we opnieuw na een halfuurtje wachten, ons appartement konden betreden.
Eenmaal binnen waren we dat snel vergeten. Een super groot, schoon en luxe appartement met een groot terras en uitzicht over de blauwe Spaanse zee. Milan een eigen kamertje en papa en mama hun eigen slaapkamer met walk-in bathroom. Is niet verkeerd en helemaal niet als je je bedenkt dat we hier de komende 10 dagen gaan genieten als gezin. Met wat extra voorbereiding en een goed werkend horloge (voor wanneer Milan aan zijn slaapje toe is ;-)) wordt het heerlijk genieten!

Vandaag gelijk maar even mijn zomerse outfit op de foto gezet, sorry ik kon het niet laten ;-)) Ik zal proberen je niet al teveel te bestoken met mijn zomerse outfits, maar gezien de weersvoorspellingen kan ik je dit niet beloven…

Love,
-♥-
Chris

De-eerste-vakantie-als-familie-6

De-eerste-vakantie-als-familie-4

De-eerste-vakantie-als-familie-1

 

MIJN OUTFIT VAN VANDAAG:

VERO MODA a-lijn jurkje
CLARKS sandalen
RAY-BAN zonnebril

4 Comments

 • Oooooh wat heerlijk, zo lekker om in deze tijc op vakantie te zijn.

  Wij gingen vorig jaar in oktober naar de Costa Blanca, in de buurt van Alicante. En het weer was o zo ontzettend lekker! Niemand op het strand, alleen ik, mijn man en onze twee jongens. Het zeewater… heerlijk!

  Geniet ervan en je mag ons elke dag wel bestoken met zomerse outfits! Want je jurkje vind ik je erg leuk staan!

  Enjoy, lieve groet, Marjolijn

  • Ja nu is het een super tijd om op vakantie te gaan! In NL is het wat kouder en regenachtig en hier nog zomer, I love it! Leuk ook in de buurt van Alicante, dat moet ook erg mooi zijn. Thanks en ik zal zeker nog wat outfit foto’s plaatsen ;-))
   Liefs xx

 • Aah, wat leuk, eerste vakantie met de familie, heel herkenbaar in het vliegtuig en onderweg. Hoop dat alles nu nog steeds goed gaat! Staat je leuk dat jurkje. Veel plezier nog!! liefs

Comments are closed.