Let’s get flared

 

FLARED JEANS IN DE HOOFDROL

Dit is de look van vandaag met de flared jeans in de hoofdrol. En niet de cropped flare (wat ik stukken minder mooi vind dan deze variant, so let’s not talk about that) maar de ouderwetse flare.
Ladies, deze jeans staat écht met alle schoenen. Neem een paar lage sneakers, enkellaarsjes met punt of blokhak, teenslippers en sandalen. Het is een topper die iedere dag weer van pas komt. Ik draag hem dan wel niet elke dag maar ik zou het wel kunnen ;))

In deze look draag ik deze coole jeans met een blouse met bloemenprint, stoere riem en sandalen. De blouse kocht ik een tijdje geleden bij Moss Copenhagen die dit jaar hun eerste winkel in Nederland opende (natuurlijk in Rotterdam ;)) Dit is écht een toffe winkel wanneer je op zoek bent naar mooie basics of kwalitatieve trend items die super betaalbaar zijn. Deze blouse scoorde ik voor slechts eur 39,95 (!).

Het is echt een blouse voor “zomertypes”. De zachtblauwe kleur, de print en de stof zijn mij op het lijf geschreven. Mocht ik een slechte dag hebben en er niet top uit zien, kan deze blouse mij nog steeds laten shinen.
Dit komt doordat hij de juiste kleur, stof en print heeft die het beste bij mij past. Mocht je willen weten welke kleuren, materialen en prints het beste bij jou passen let me know! Ik geef je graag tips en advies :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

LOOK VAN VANDAAG:

Flared jeans – Lois
Blouse – Moss Copenhagen
Riem – H&M
Tas – Rebecca Minkoff
Sandalen – Inuovo