Gek op prints

Gek-op-prints-5

Wist je al dat ik gek ben op prints? Voordat ik moeder werd droeg ik altijd veel prints. Was het niet in kleding dan wel in accessoires of schoenen. Ik hou ook van de combinatie van verschillende prints; print on print noemen ze dat ook wel in modelandschap.
Nu is mijn stijl enigszins wat veranderd sinds Milan er is. Ik wil niet zeggen saaier maar misschien wat meer volwassen. Het hoeft allemaal niet meer zo opvallend en ik hou nu vooral heel erg van één eyecatcher in mijn outfit in plaats van dat ik helemaal uit eyecatchers besta 😉

Maar eens in de zoveel tijd kom ik dan toch zo’n item tegen die ik echt niet kan laten liggen. Zoals deze broek met grafische print. Ik wilde eigenlijk zeggen pantalon, maar daarvoor vind ik hem te sportief. Zoals je ziet matcht hij lekker met mijn Stan Smith’s. Hij zal vast heel mooi staan met heels maar je weet dat ik nu eenmaal meer een sneaker-meisje ben :))

Door de broek te combineren met effen items in allemaal dezelfde kleur (behalve de witte sneakers) is deze broek de eyecatcher van mijn outfit. En nu ik weer eens een printje draag moet ik je eerlijk zeggen dat ik misschien wel op zoek ga naar nog zo’n item….

Wat vind je van mijn outfit?

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Gek-op-prints-2

Gek-op-prints-3

Gek-op-prints-4

Gek-op-prints-1

 

SHOP MIJN LOOK:

Broek met print – Comma
T-shirt – Zara Basic
Leren jasje – Pepe Jeans
Sneakers – Adidas Stan Smith
Tas – Fab.

 

 

 

 

2 Comments

 • Leuke pantalon zeg! Ik hou daar wel van. Van die ‘loose fits’. Weer eens wat anders dan de skinnies.
  En natuuuuuurlijk het mooist met sneakers! ☺️

  Lieve groet,
  Marjolijn.

  • Dank je! Ja ik ook al draag ik ze heel weinig. Voelt soms nog een beetje als een “out of bed” look haha. En met sneakers zeker mijn favoriet <3
   xxx

Comments are closed.