Groetjes uit Palma

 

Groetjes-uit-Palma-2

De vakantie is voorbij gevlogen, as always, en ik ben inmiddels alweer meer dan een week terug. Bij ons is de herfst pas net begonnen maar ik verlang nu al weer naar een warm zonnetje. Zoals die van Palma bijvoorbeeld.

Toen ik door mijn vakantie foto’s aan het bladeren was kwam ik deze tegen, gemaakt in Palma op een warme namiddag. We waren er even op uit gegaan met Milan en zijn wat tapas gaan eten wat voor Spaanse begrippen eerder nog lunch te noemen is. Half 6 zaten wij aan ons avondeten. Dat had je me twee jaar geleden toch echt niet hoeven te vertellen want dan had ik je waarschijnlijk heel hard uitgelachen. Maar things change en ik moet zeggen dat ik het niet eens erg vind.
Ruim een half uur hebben we op het terras kunnen genieten van een koud biertje en een paar tapas, toen vond Milan het wel weer welletjes en gingen we door.
Op de weg terug hebben we nog even wat outfit foto’s gemaakt met dit mintgroene jurkje welke ik eigenlijk had gekocht voor een bruiloft. Maar ook op vakantie kwam hij goed van pas.
Nog even een paar tomatenvlekken van het avondeten van Milan eruit moeten halen maar gelukkig is dat op de foto’s bespaard gebleven ;-))

Wat is het leven van een moeder met een modeblog toch ontzettend fashionable hahaha

Love,
-♥-
Chris

Groetjes-uit-Palma-4

Groetjes-uit-Palma-1

Groetjes-uit-Palma-3

 

I WAS WEARING

LITTLE MISTRESS mintgreen dress
TAMARIS sandals
RAY-BAN sunglasses
MICHAEL KORS & MARC JACOBS bracelets