Hoe style je de lakleer trend?

zwart wit outfit

Hoe draag je lakleer

Mocht je er niet van houden dan was je bij mijn vorige outfitpost waarschijnlijk al afgehaakt maar voor de lovers hierbij nog een outfit met het rokje van lakleer. In een complete zwart wit look.

Het rokje scoorde ik laatst bij H&M toen ik het voorbij zag komen op één van mijn favoriete Instagram accounts. Op zo’n moment besef ik me dat dit bij mij wellicht ook weleens gebeurt…En hoe leuk is dat?! Dat iemand anders wordt geïnspireerd door jou? Ik vind dat nog steeds heel tof ondanks ik nu toch al zo’n 2,5 jaar fulltime met mijn blog bezig ben.
En bij mijn werkt het toch ook nog steeds zo. Want ook ik ben altijd op zoek naar (online) outfit inspiratie. Wel heb ik hier een stuk minder tijd voor dan vroeger. Toen liep ik zo’n twee keer per week even door de stad om nieuwe items te checken en inspiratie op te doen. Nu lukt me dat (helaas) niet meer.
En ook voor online inspiratie kan ik de tijd niet vaak vinden. En het lukt me ook niet altijd de juiste inspiratie te vinden. Want door al die Instagram accounts zie je vaak door de bomen het bos niet meer. En Pinterest lijkt wel meer foto’s te hebben dan een fotograaf die al 50 jaar in het vak zit. Succes dus…

Create your own style

Je zult je dan wellicht afvragen hoe ik mijn dagelijks outfits samenstel. Nou dat doe ik vooral door er wat minder bij na te denken dan vroeger. Als moeder moet ik in de ochtend snel een outfit keuze maken en dit doe ik meestal in mijn hoofd.
Ik bedenk me in bed al voordat ik opsta (tussen het snoozen door) wat ik ga aantrekken en vaak wordt dat het ook.
Eenmaal de deur uit blijkt dit niet altijd de beste beslissing te zijn geweest. Want ik vind ook mijn looks wel eens minder goed of leuk. Maar daar leer je van. En hierdoor ontdek je vrij snel wat je eigen stijl nu eigenlijk is en wat het beste bij je past.
De fijnste outfits zijn die je ‘s avonds als je thuis komt van werk nog té leuk vind om in te ruilen voor een huispak.

Look of today

Zo ook mijn look van vandaag. Rokje gecheckt en gescoord via Instagram maar dan wel gestyled op mijn manier. Dit is nu zo’n outfit die ik morgen ook makkelijk opnieuw zou kunnen aantrekken :))

Liefs, Chris

 

 

streep top ruches

outfit

zwart wit look

rok lakleer

outfit zwart wit

 

SHOP MIJN LOOK:

Top en rok – H&M
Boots – Sacha
Tas – Rebecca Minkoff