Hoe ik de culottes draag

Hoe-ik-de-culottes-draag-2

 

Happy Monday! Tijd voor een nieuwe outfitpost. De afgelopen weken is het je vast opgevallen dat ik hier en daar wat steekjes heb laten vallen wat betreft mijn outfit pics…
Je hebt van die weken die voorbij vliegen zonder dat je het uberhaupt hebt gemerkt. Nieuw huis gekocht, huidige woning in de verkoop, Milan ziek, druk met opdrachten en zo zijn er nog wel 100 redenen dat het maken van foto’s er af en toe bij in is geschoten.

Niet de bedoeling en zeker niet leuk want als ik dan weer bezig ben met het schrijven en maken van een nieuwe post blijf ik het één van de leukste dingen vinden die er zijn.
Afgelopen weekend heb ik mijn blog eens goed onder de loep genomen en gekeken naar alle outfit foto’s die ik heb geplaatst in 2,5 jaar tijd. Met deze van vandaag erbij zijn dat er precies 200.
Heel leuk om te zien hoe je stijl kan veranderen in een relatief korte periode en heerlijk om altijd inspiratie te hebben op een dag dat je echt niet weet wat je aan moet trekken.
Ik neem dan even een kijkje tussen al die outfits en er zit er altijd wel één tussen die ik wel nog een keer zou willen dragen.

Ook zijn er van die looks die je liever niet meer terug ziet. Want “what was I thinking on that moment?”. Ach ja, ook die foto’s horen erbij. Want dit is nu eenmaal mijn online dagboek.
Als jong meisje hield ik al enorm van schrijven en lag ik thuis in mijn bed met het nachtlampje aan in mijn dagboek te schrijven. Nu meer dan 20 jaar later heb ik er mijn werk van mogen maken. Toch bijzonder hoe het leven kan lopen, vind je niet?

Nooit gedacht dat ik mijn talent zou kunnen bundelen met mijn hobby en hier succesvol mee zou kunnen worden.
Ondanks de lagere frequentie aan outfit foto’s van de laatste paar weken is mijn liefde en passie voor mijn blog er niet minder op geworden. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan en hoop je nog heel vaak en heel veel te mogen inspireren met mijn looks.

Vandaag draag ik de veelbesproken culottes. You like it or hate it, dat is wel duidelijk.
Ik moet je wel eerlijk zeggen dat ik, sinds ik deze broek heb aangeschaft, al meer dan 30 complimenten heb gehad. Blijkbaar is het toch een leuker item dan een hoop denken…

Ben benieuwd wat jij ervan vindt! Laat het me weten!

Liefs,
-♥-
Chris

 

Hoe-ik-de-culottes-draag-1

Hoe-ik-de-culottes-draag-4

Hoe-ik-de-culottes-draag-6

Hoe-ik-de-culottes-draag-7

Hoe-ik-de-culottes-draag-5

Hoe-ik-de-culottes-draag-3

 

SHOP MIJN LOOK:

Culottes – She In
Top – Zara
Leren jasje – Pepe Jeans
Sneakers – Adidas Stan Smith
Crossbody – Zadig & Voltaire

 

 

 

6 Comments

 • Ooh, eindelijk weer een outfit-post! Vaker doen, beloofd nu he?! 🙂
  Deze culotte is erg leuk! En niet eens duur. Staat je erg goed en je hebt het leuk gecombineerd.
  Ik zag dat deze verkrijgbaar is in 1 maat. Denk niet dat deze mij gaat passen. Te wijd in de taille waarschijnlijk!
  Kijk uit naar je volgende post! 😉

  Liefs,
  Marjolijn

  • Ja zeker! Ja hij zit ook heer-lijk! Hij is inderdaad verkrijgbaar in 1 maat maar heeft elastieken band aan de bovenkant. Je gaat hem zeker passen!
   Morgen weer een nieuwe outfitpost 🙂
   Liefs xx

 • Jaa echt een super leuke outfit! Ik ben helemaal fan van de culotte, vind deze ook echt fantastisch!

Comments are closed.