Dit zijn de musthave sneakers voor deze herfst!

HOGE HERFST SNEAKERS

Als je de Instagram van Styled by Chris volgt weet je dat ik een grote liefde heb voor de sneakers van Toral. Dit Spaanse merk focust zich voornamelijk op hippe en stoere laarzen met een cowboy-achtige uitstraling.
Die laarzen zijn echt fantastisch, maar de sneakers van Toral zijn minstens zo bijzonder.

Zo heb ik een paar lage sneakers van dit merk in wit & beige tinten die ik veelvuldig heb laten zien op Instagram en waarover ik ook een blog heb geschreven. Ze zijn niet alleen tof om naar te kijken maar zitten ook nog eens super lekker. En omdat ik vrij snel en vaak last heb van mijn voeten bij veel staan en lopen, is dit voor mij niet geheel onbelangrijk.

Die lage sneakers combineer ik met vrijwel iedere outfit. Zo draag ik ze onder een rok, een jurk, een jeans, een pantalon….. Ze kunnen eigenlijk altijd en geven een outfit net even die trendy finishing touch.

Dus toen de nieuwe collectie van Toral uit kwam bij Van den Assem wilde ik ze meteen hebben; deze hoge sneakers met snake print. De sneakers in een hoog model zijn komend seizoen trouwens een grote trend.
Net zoals de lage sneakers van Toral kunnen ook deze hoge sneakers met tal van outfits gecombineerd worden.

OUTFIT OF THE DAY

Zo draag ik ze vandaag onder een stoere cargobroek. Leuk weetje over deze broek; zo’n soortgelijke broek droeg ik 15 jaar geleden ook. Sterker nog, het was mijn lievelings broek. Het liefst droeg ik hem elke dag; ik ging ermee stappen, droeg hem naar school en op lazy sundays.
En eigenlijk is die cargobroek nog steeds mijn lievelings. Maar nu dan wel in een nieuw model zoals deze van Daily Paper. Mocht je dit merk nog niet kennen, go check it out. Niet dat ik erdoor word gesponsord, maar gewoon omdat het een merk is dat net even anders is dan de massa. Het is een Nederlands merk met veel unisex items die allemaal een streetwear vibe hebben. Het wordt veel gedragen door twintigers, maar mijn motto is dat je nooit te oud bent om iets te dragen. Want als jij je er goed in voelt, straal je dit ook uit!

Ik combineer de broek en sneakers met een basic wit t-shirt. Deze combinatie is altijd goed. Het tasje en de riem met studs maken de outfit net even wat minder basic.

Binnenkort komen er uiteraard meer outfits met deze sneakers zodat je kunt zien hoe je ze op verschillende manieren kunt dragen. Niet altijd zal ik hiervan een hele blog plaatsen, vaak zet ik deze outfit alleen op Instagram. Maar dan weet je dat je daar dus ook je inspiratie op kunt doen :))

De komende twee weken zul je waarschijnlijk wat meer zonnige outfits gaan zien, aangezien we gaan genieten van een vakantie op Mallorca. Misschien dat de sneakers nog mee gaan, als reis outfit. Even kijken of ik dit er bij mijn reisgezelschap doorheen ga krijgen ;))

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

Liefs,
Chris

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Hoge sneakers – Toral via Van den Assem
Cargobroek – Daily Paper
Basic t-shirt – Moss Copenhagen
Heuptasje – Núnoo

 

2 Comments

Comments are closed.