I Amsterdam

I-Amsterdam-4

Dit weekend waande ik me als toerist in eigen land. Een weekendje Amsterdam samen met mijn vriend. Milan voor het eerst een heel weekend logeren! Dat was even wennen, maar ook heerlijk om even tijd voor mezelf en elkaar te hebben. Ik kan het iedere moeder (en vader!) aanraden eens in de zoveel tijd samen iets te doen zonder kids.
Samen langs de grachten fietsen, heerlijk shoppen, lekker eten, cocktails drinken en slapen in één van de beste hotels van onze hoofdstad. Het weekend is voorbij gevlogen en ik heb er echt van genoten!

Wanneer ik een citytrip maak neem ik slechts een enkel setje kleding mee en twee paar schoenen (wanneer mijn voeten klaar zijn met het ene paar heb ik altijd nog een escape :)) Alles moet comfortabel zitten maar ik wil er natuurlijk nog wel een beetje leuk uit zien. Het moet een outfit zijn welke ik overdag aan kan maar welke er ook mee door kan voor het diner én een avond drankje (en dansje!). Ik heb gekozen voor een all black outfit (want zwart is nu eenmaal altijd goed!), super sneakers en een grote shopper (want zo loop je ook na het shoppen nog steeds met één tas). 
Deze zwarte tuniek en de zilveren ketting heb ik ‘s middags gescoord en ik ben enorm blij met deze twee items. De laatste tijd ben ik me er steeds meer van bewust dat “basics” de items zijn welke ik het meeste draag en waarmee ik alle kanten op kan. Deze tuniek is zo’n basisstuk voor mij; heel makkelijk te combineren en voor elke gelegenheid een top item. Want zo draag ik hem voor een citytrip maar denk de legging weg en ruil de sneakers om voor heels en je kunt er zo mee naar een feest. De verschillende materialen van het jurkje (mesh en chiffon) maken het een bijzondere LBD.
De ketting was love at first sight. Hij past geweldig bij mijn outfit maar kan eigenlijk overal bij (ook leuk als layered ketting met meerdere kleine zilveren kettinkjes)

Een heerlijke outfit voor een onvergetelijk weekend :))

Love,
-♥-
Chris

I-Amsterdam-7

I-Amsterdam-8

I-Amsterdam-5

I-Amsterdam-6

I-Amsterdam-2

I-Amsterdam-3

I-Amsterdam-1

 

 LOOK VAN VANDAAG:

Zwarte tuniek – Modstrom
Zwarte legging – H&M
Leren bikerjacket – Pepe Jeans
Sneakers – Nike Air Max 1 Essential
Tas – Pauls Boutique
Ketting – Men at Work

 

4 Comments

Comments are closed.