Ibiza vibe

top met kant en wijde pallazo broek

ZOMERVAKANTIE

De schoolvakantie is twee weken geleden begonnen, maar hier in huis is er nog geen sprake van holidays. Want pas half september staat onze vakantie gepland en voor die tijd wordt er gewoon door gewerkt. Omdat Milan naar de buitenschoolse opvang gaat, kunnen we hem in de vakanties ook drie dagen per week brengen.
Gelukkig zijn er veel kindjes (lees: vriendjes) die hij daar ziet en waarmee hij kan spelen. Ik heb het gevoel dat hij het er prima naar zijn zin heeft. En ik ben zelf ook een veel leukere moeder wanneer ik geen fulltime mama ben, dus goed geregeld zo.

Als het weer een beetje goed is, vieren we lekker wat dagen vakantie in eigen land. Zo waren we twee weken geleden nog een weekendje naar Bakkum en gaan we op warme dagen graag ‘s avonds eten op het strand.

ZOMEROUTFIT

De zomergarderobe is redelijk up-to-date met nog wat aanvulling van toffe items die ik onlangs scoorde (weet je de jurk met kleur en print nog uit de laatste blog?)
Vaak slaag ik niet zo goed in de sale. Ik ben hier gewoon niet goed in denk ik. De drukte, geen overzicht, het zoeken door de vele stapels kleding…echt niets voor mij. Ik koop dan ook, heel onbewust, liever een item dat ik heel leuk vind voor de volle prijs.
Kan ik overigens best wel jammer vinden dat ik niet zo’n sale-tijger ben. Want vooral op instagram zie ik vaak een hele toffe zomeroutfit voorbij komen uit de sale. Helaas dan niet meer in mijn maat wanneer ik kijk, je kent ‘t wel.

IBIZA VIBE

Maar goed nog even over die zomeritems. Zo heb ik deze top en broek laatst op de kop getikt. Uit de nieuwe collectie dus. Is voor de lezer, jou dus, wel zo handig. Want hoe irritant is het dat je iets tofs tegenkomt en dat blijkt dan uit een oude collectie te zijn. Dus dat. Beetje jammer.
Nou ladies deze mooie top is van de nieuwe collectie van My Jewellery. Deze top heeft een beetje zo’n Ibiza vibe door het kantje aan de bovenkant. Zeker in combinatie met een zomerse broek of rok kom je hiermee helemaal in de vakantie sferen en heb je meteen een toffe zomeroutfit. Zelf ben ik niet zo heel erg van de hele Ibiza stijl zoals je weet (want Ibiza outfits zijn voor OP Ibiza), maar kan ik een “touch of” en dus zo’n Ibiza vibe wel heel erg waarderen.
Ga je nu wel naar dit mooie eiland op vakantie dan kan ik de collectie Ibiza kleding je wel aanbevelen. Want eenmaal daar WIL je dit gewoon allemaal aan!
De broek is trouwens van Zara, ook nieuwe collectie. Het is een broek dat door het model (in de online shop) met vrouwelijke sandalen wordt gedragen. Sandalen kunnen er zeker onder (tof voor op vakantie), maar ik doe het net ff anders. Styled by Chris dus, met sneakers.

De sneakers heb ik alweer even maar, zo besefte ik me tijdens het maken van deze blog, heb ik nog te weinig laten zien. Ze zijn wel een aantal keer voorbij gekomen op insta maar dus niet op de blog. Komt waarschijnlijk door de hoeveelheid content van de laatste tijd haha.

IN THE MEANTIME…

Tot half september ben ik dus lekker in Nederland en dan vliegen we voor twee weken met z’n drietjes naar “ons” . eiland. Mallorca. Dat eiland waar Sander mij, inmiddels alweer vier jaar geleden, ten huwelijk vroeg. Trouwen gaan we trouwens nog hoor, voor degenen die zich dit afvragen (mam lees je mee?!). Alles op zijn tijd. Geen stress. Wat komt dat komt.
Eerst even lekker genieten van onze vakantie samen. Zo veel zin in! Het is namelijk ook vier jaar geleden dat wij voor het laatst samen een volledige twee weken zijn weg geweest. Heel veel zin in dus. Had ik al gezegd dat ik er zin in had ;))
In de tussentijd ga ik nog even door met styling, schrijven en combineren. Want ook daar word ik heel erg blij van. En ik hoop jullie van weer een nieuwe blog!

Happy holidays!

Liefs, Chris

zomerse outfit

kanten top met ibiza vibe

ibiza vibe

OUTFIT

Top – My Jewellery
Broek – Zara
Sneakers – Toral

ย 

 

 

2 Comments

 • Wat een leuk stuk heb je geschreven Chris! En ja, ik ben ook een veel leukere moeder als ik werk (buitenshuis) en/of als de kinderen naar school gaan ๐Ÿ˜‰
  Ik vraag me ook nog weleens regelmatig af wanneer jullie nou in Godsnaam gaan trouwen, haha, maar idd, dat komt vast wel een keer. Al doe je het voor je mams, haha.
  Wat een geweldige broek heb je aan! Ga es kijken op Zara.nl. En die schoenen: zo te gek! En laat ik deze afgelopen weekend hebben besteld! In de sale! Dรกt is wel weer gelukt, haha. Toral sneakers, maar in een andere kleur, met roodtinten. Komen vandaag binnen. En ik hoop dat ze passen!
  Fijn dat je weer een blog hebt geschreven. Zo leuk om te lezen altijd. Wel weer regelmaig doen, hoor!

  Lieve groet, Marjolijn

 • Hi Marjolein,

  Wat een lieve en leuke reactie ๐Ÿ™‚ We gaan zeker trouwen maar als de tijd (en de bankrekening ๐Ÿ˜‰ daar rijp voor zijn haha.
  En wat tof dat je de sneakers hebt besteld!! Ben heel benieuwd! Die rode zijn ook heel gaaf (weet welke je bedoelt, ken ze allemaal haha)

  Vind het ook altijd onwijs leuk om te schrijven, dus dat ga ik zeker doen!

  Liefs,
  Chris

Comments are closed.