Ton sur ton

 

Deze outfit droeg ik afgelopen week op een normale werkdag. Het jurkje had ik een jaar geleden ook aan naar de bruiloft van mijn zwager en schoonzus. Toen met hakken en een mooie clutch.
Vandaag geef ik hem een casual touch door het bomberjasje, de zilveren clutch en de opvallende bril. Behalve de clutch is alles in hetzelfde kleurenpalet; ofwel ton sur ton.
Deze manier van stylen vind ik vaak iets te zoet, doordat dit bij mij vooral mooi staat met pasteltinten. Maar doordat ik er vandaag een aantal wat stoerdere items aan toe heb gevoegd voelt het niet meer zo sweet.

De zonnebril heb ik onlangs aangeschaft. De Prada bril die ik heb draag ik nu al zo’n 5 jaar en het werd eens tijd voor vernieuwing dacht ik. Nu vind ik een hele hoop modellen niet zo mooi staan als mijn favoriete Prada bril. Ik heb nog wel zo’n vijf brillen maar deze draag ik niet of nauwelijks. Tja, je hebt niet voor niets maar één favoriet he? ;))

Deze Kenzo bril vind ik wel een echte keeper. Het model en de kleuren passen heel goed bij mij. Cool ook in combinatie met een all black outfit.
Op de site waar ik deze bril scoorde hebben ze ook een leuke giftguide. Leuke items om te geven maar ook om te krijgen als je jarig bent of iets te vieren hebt :))

Wat vind je van mijn look?

 

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Jurk – Topshop
Bomberjasje – The Cherry Picker
Zonnebril – Kenzo (via SmartBuyGlasses)

 

 

 

 

 

2 Comments

Comments are closed.