Zwart en jeans

jeans met zwarte kante top

LEKKER LOOKJE

Hi ladies! Hierbij even een outfitje tussendoor waar ik wel vrolijk van word. Deze zwarte top is nog van mijn tijd bij The Cherry Picker.
Bijna al mijn vriendinnen hebben hem en iedere keer als ik hem draag word ik hier weer helemaal blij van.
Vorige week zag ik toevallig zo’n zelfde top in het geel maar dan van SET. Voor een schamele 120 euries. Dan heb ik het toch iets beter voor elkaar voor nog geen € 30 ;))

De jeans is one of my favorites en draag ik inderdaad vaak de laatste tijd. Maar ondanks dat je hem veel voorbij ziet komen vind ik het leuk om je te laten zien hoe je zo’n basic jeans toch iedere keer weer op een andere manier kunt stylen. Met een hak, met sneakers en vandaag met deze fijne sandalen.

BLOTE VOETEN TIJD

Thuis loop ik het liefst elke dag op blote voeten. Heerlijk vind ik dat. Buiten is zo’n blote voet iets minder ideaal dus draag ik op hele warme dagen een slippertje of een sandaal. Ik vind dit wel wat minder mooi aan mijn voeten staan maar ik draag het wel.
Vooral op dagen dat het echt te warm is voor sokken of warme sneakers. Deze sandalen passen qua model helemaal bij een urban slash stoere stijl. Ze hebben een wat dikkere zool en brede leren bandjes. Ik heb nog zitten twijfelen tussen witte en zwarte, want die witte zijn toch ook wel errug leuk. Vooral onder een maxi dress in een lichte kleur staan deze super mooi.
Maar naast een paar zwarte teenslippers en mijn allereerste designer schoenen (jeweetwel die sandalen van IRO van vorig jaar) houdt mijn zomerschoenengarderobe (leuk woord voor galgje ook ;)) op.
Dus deze zwarte sandalen zijn een uitkomst. En tijdloos. Opnieuw een goede basic dus.

OOTD

De sandalen passen perfect onder een jeans. Rol de pijpen wat op en lak je nagels in een leuk kleurtje, meer heb je niet nodig. De zwarte kanten top maakt de look net iets minder casual en deze outfit is dan ook perfect geschikt voor een avondje uit. Verruil de sandalen voor een hoge hak en je bent klaar voor een girls night out!

Deze week wordt het iets minder warm en zullen ze denk ik niet veel verder komen dan mijn kast, maar binnenkort gaan we een weekje op vakantie en gaan ze zeker mee in de vakantiekoffer.
Over deze week gesproken…het wordt een erg drukke week. Ik ben goed druk met de styling voor Zalon van Zalando, heb diverse afspraken staan en ben veel te vinden achter mijn laptop. Geen zonnetje voor mij dus deze week. Het leven van een freelance stylist en blogger gaat echt niet altijd over rozen ;))

Wat doe jij deze week?

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

Liefs, Chris

Ripped jeans, zwarte top met heerlijke sandalen van Manfiels

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Jeans – H&M
Top – van vorig jaar
Sandalen – Manfield
Tas – Gianni Chiarini