Kan(t) in de winter

Kan(t)-in-de-winter-4

‘Wat heb je nu aan? Uggs?! Die zijn zo 2011….’ zegt mijn vriend terwijl we de auto uit stappen om deze foto’s te gaan maken. Ik kan er wel om lachen maar moet toch even duidelijk mijn punt maken en zeggen dat ze dit jaar weer helemaal hip zijn.

Nu maakt het me eigenlijk niet zoveel uit of ze nu wel of niet hip zijn want ík vind ze leuk en dat is voor mij het allerbelangrijkste aan mode. Draag kleding welke jij leuk vindt, ongeacht de trends welke er zijn.
Ik houd me dan ook bijna aan geen enkele “regel” wanneer het aankomt op het dragen van mijn kleding. Een witte broek kan voor mij heel goed in de winter (binnenkort meer daarover) en een leren jasje kun je met gemak ook binnenshuis dragen.

Kant is een stof welke je wellicht doet denken aan het voorjaar of de zomer. Ook zo’n misunderstanding. Kant kan gewoon het hele jaar door en is juist mooi in de winter. Laat aan de bovenkant wat huid zien en zorg dat de onderkant niet te bloot of sexy is. Zoals Fred van Leer laatst tegen me zei; ‘van boven bont en van onder stront’. Hij zou dat ook heel goed over deze outfit gezegd kunnen hebben. Want door de boyfriend jeans en de Uggs is het niet heel erg vrouwelijk en mooi te noemen.

But I like it and in the end that’s all that counts ;-))

Love,
-♥-
Chris

Kan(t)-in-de-winter-6

Kan(t)-in-de-winter-3

Kan(t)-in-de-winter-5

Kan(t)-in-de-winter-2

 

SHOP MIJN LOOK:

HARPER+YVE kanten blouse
PEPE JEANS leren jasje
G-STAR boyfriend jeans (vergelijkbaar hier)
UGG boots
FAB. shopper

 

4 Comments

Comments are closed.